Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στέλιος Ανατολίτης: Stand up comedy στο Πολύτεχνο την Παρασκευή

ΚΕΡΚΥΡΑ – Ήρθε και πάλι αυτή η τρομακτική στιγμή στην ζωή ενός κωμικού. Το να βάλει το τζιν σωστά. Το τζιν το βάζουμε σε ποτήρι με λίγο τόνικ. Όχι. Τα νέα κείμενα. Οι “Μάχες με Νεράιδες” παρουσιάστηκαν πρώτη φορά στην Αθήνα στο Superfly Cafe στο Παγκράτι. Μετά πήραν τον δρόμο τους. Τώρα βρίσκονται στο Youtube. Οι μισές. Σε μισό μήνα θα ανέβουν οι άλλες μισές. Οπότε τι μένει όταν ένας κωμικός κάψει το πρώτο του σόλο και το δώσει στο κοινό; Καιρός για ρίσκα. Νέα κείμενα. Πόσα θα επιβιώσουν; Πόσα θα βγάζουν έστω νόημα; Σε πόσα θα ουρλιάζω σαν Ορκ ακατάληπτες φράσεις με ελπίδα να μην καταλάβει κανείς ότι δεν έχω ιδέα τι λέω; Πόσα από αυτά θα καταλήξουν στην νέα παράσταση που θα παρουσιαστεί τον Δεκέμβριο στην Αθήνα;

Αν θες να κρίνεις, να δεις από κοντά αυτό το θαύμα της μηχανικής που ονομάζεται “νέο κείμενο και παρέα άγχος, καρδιά, αδρεναλίνη”, τότε έλα την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ για παλιά και νέα κείμενα, για μια γιορτή κωμωδίας, για ένα φεστιβάλ μεγαλοψυχ…οκ. Φτάνει. Ελάτε. Θα περάσουμε ωραία.

 

Οι πληροφορίες

Διάρκεια: Περίπου 70 λεπτά
Κρατήσεις: 26610 27794 (μετά τις 20.30)

ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ Σχολεμβούργου 39 // είσοδος Νέου Φρουρίου // Κέρκυρα
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου // 21.30 // είσοδος 8 ευρώ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!