Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στέλλας: Αίτημα για μόνιμο εμπορικό δρομολόγιο τροφοδοσίας επιχειρήσεων

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, ο επικεφαλής του ΑΝ.ΕΠ. Φιλόθεος Στέλλας, ζητάει τη συμβολή του Επιμελητηρίου στη διεκδίκηση ενός εμπορικού δρομολογίου στα πρότυπα του δρομολογίου καυσίμων που να αφορά αποκλειστικά την τροφοδοσία των Κερκυραϊκών επιχειρήσεων.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Τις δύσκολες στιγμές που ζούμε τους τελευταίους 2 μήνες, έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο πρόβλημα που αφορά την εμπορική σύνδεση Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας κι έχει σχέση με την τροφοδοσία του νησιού μας. Το συγκεκριμένο πρόβλημα υπήρχε πάντα αλλά γιγαντώθηκε το τελευταίο διάστημα. Έχει παρατηρηθεί αμέτρητες φορές και όλες τις περιόδους του χρόνου, νταλίκες και φορτηγά που μεταφέρουν εμπορεύματα για τις Κερκυραϊκές επιχειρήσεις (και αφορά όλους τους κλάδους), να μένουν ώρες, ακινητοποιημένα στην Ηγουμενίτσα λόγω μη πραγματοποίησης δρομολογίων ή λόγω του ότι τα καράβια είναι γεμάτα ΙΧ αυτοκίνητα γεγονός που καθιστά δύσκολη και σε ορισμένες περιπτώσεις απαγορευτική την εύρεση θέσης σε βαρέου τύπου επαγγελματικά οχήματα. Είναι γνωστό ότι εκτός των επιβατικών δρομολογίων, υπάρχει και το δρομολόγιο των καυσίμων το οποίο μεταφέρει μόνο βυτιοφόρα και  σύμφωνα με το νόμο  δεν επιτρέπεται η μεταφορά επιβατών και άλλων οχημάτων που δεν εξυπηρετούν το συγκεκριμένο σκοπό.

 Ως ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ζητάμε την άμεση δημιουργία ενός εμπορικού δρομολογίου διότι την παρούσα στιγμή δεν μπορεί η Κέρκυρα να εξυπηρετηθεί με 3 μόνο δρομολόγια ημερησίως. Αμέσως μετά θα πρέπει να ακολουθήσει η εξεύρεση μιας μόνιμης λύσης με τη δημιουργία ενός εμπορικού δρομολογίου στα πρότυπα του δρομολογίου καυσίμων, το οποίο να λειτουργεί όλο το χρόνο και να αφορά μόνο την τροφοδοσία των Κερκυραϊκών επιχειρήσεων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!