Quantcast
ΤΟΠΙΚΑ

Στέφανος Πουλημένος: Το πρωί της Δευτέρας δηλώσεις στην πρ. Νομαρχία

Σήμερα το πρωί θα προχωρήσει σε δηλώσεις ο υποψήφιος δήμαρχος κ.Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος, δεδομένου του ρευστού, έως την ώρα που γράφοταν αυτό το κείμενο, αποτελέσματος.
Η δήλωση Πουλημένου προς τα ΜΜΕ
Όπως σας είναι γνωστό, από τα μέχρι τώρα εκλογικά αποτελέσματα, αναδεικνύεται η παράταξή μας “ΕΞΑΡΧΗΣ – Δύναμη Ευθύνης και Δημιουργίας“, πρώτη δύναμη και μάλιστα με σημαντική διαφορά, από την δεύτερη.
Ωστόσο, παραμένει ανοικτό το τελικό αποτέλεσμα από το οποίο θα κριθεί αν θα υπερβούμε το ποσοστό του 43% για την εκλογή μας από τον πρώτο γύρο των εκλογών.
Κατόπιν αυτού αποφάσισα να κάνουμε την καθιερωμένη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα, με ασφαλή τελικά δεδομένα, αύριο Δευτέρα 9 Οκτωβρίου ’23, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα της πρώην Νομαρχίας.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση
Φιλικά
Στέφανος Πουλημένος
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!