Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Στήριξη Γ. Παπανδρέου στην υποψηφιότητα Αλ. Αλεξάκη για Π.Ι.Ν.


Στήριξη στην υποψηφιότητα Αλ. Αλεξάκη για την ΠΙΝ εξέφρασε ο πρ. πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψής του στο νησί μας.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Παπανδρέου τόνισε μεταξύ άλλων ότι, “ο συνδυασμός του Αλ. Αλεξάκη και ο ίδιος προσωπικά, μόνο μέλημά του είναι να αγωνιά για το καλό της περιοχής του, των Ιονίων Νήσων, της Κέρκυρας και των αλλων νησιών και θέλει να υπηρετήσει αυτό το σκοπό, με αρχές, με καθαρότητα, με τιμιότητα, με αγωνιστικότητα”.
“Ξέρω ότι είναι άνθρωπος που θα αγωνιστεί να χτυπηθεί με τα κακώς κείμενα. Αυτό χρειαζόμαστε στην αυτοδιοίκηση, αυτό χρειαζόμαστε στη χώρα μας. Χρειαζόμαστε επίσης και στην Ευρώπη να κερδίσουν οι σοσιαλιστικές δυνάμεις, τα κόμματα τα οποία είναι έτοιμα και έχουν κατανοησει οτι πρεπει να ανατραπεί μια πολιτική του νεοφιλελευθερισμού, αυτή που έφερε την κρίση, αυτή που αντι να αντιμετωπίσει με σοβαρή αποτελεσματικότητα την χρηματοπιστωτική κρίση ζήτησε και άλλη λιτότητα, ενω χρειαζόμαστε μια αναπτυξιακή πολιτική με σοβαρές επενδύσεις δημόσιες από την ΕΕ. Χρειαζόμαστε μια Ευρώπη, η οποία θα είναι και πράσινη, θα κοιτάξει το μέλλον, θα κοιτάξει την ανάγκη να μπούμε σε νέες τεχνλογίες, στην ενέργεια, στην κυκλική οικονομία, να χτυπηθεί η ανισότητα και η αδικία, να ξαναχτιστεί ενα νεο κοινωνικό κράτος μέσα από ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο που θα συνδυαζει και την ισότητα και τις κοινωνικές πολιτικές, αλλά και μαζί μια νέα ενεργειακή πολιτική απέναντι στην κλιματική κρίση” υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ακόμα ότι,ήρθε στην Κέρκυρα, για να μεταφέρει ένα μήνυμα σε όλους τους Επτανησιώτες αλλά και γενικότερα στην χώρα μας. Να πούμε ενα «οχι» στην μοιρολατρεία. Να πούμε ενα «οχι» στην εύκολη παραίτηση ότι η Ελλάδα δεν μπορεί. Πολλά μπορούμε, πολλά μπορούν να αλλάξουν, αρκεί να δούμε κατάματα τα πραγματικά αίτια της κρίσης, που τώρα περνάμε κοντά 10 χρόνια. Τα πραγματικά αιτια και να έχουν την πολιτική βούληση αυτά να αντιμετωπίσουμε, να χτυπηθούμε με εκείνα τα συμφέροντα, με εκείνα τα κακώς κείμενα της χώρας μας, τα οποία πρέπει να αλλάξουν”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!