Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στήριξη του Χαμόγελου του παιδιού από το 4ο Πειραματικό Σχολείο Κέρκυρας

Με μεγάλη και ουσιαστική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου η πρωτοβουλία του Ομίλου Καινοτομίας και Δημιουργικότητας «Εθελοντισμός: …γιατί με ένα θέλω όλα τα μπορώ» του 4ου Πειραματικού Σχολείου Κέρκυρας – «Αθηναγόρειο» για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί μεγάλη ποσότητα τροφίμων, βρεφικών ειδών και παιχνιδιών, που παραδόθηκε στους υπεύθυνους του Οργανισμού στο χώρο του σχολείου.

Τη διαδικασία διεκπεραίωσαν με μεγάλη χαρά οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου, βοηθώντας ανθρώπους και ιδιαίτερα παιδιά που έχουν ανάγκη, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, προσφέροντας ελπίδα, αισιοδοξία και την αγάπη που τόσο έχουν ανάγκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε παιδιά και εκπαιδευτικούς για την αξιόλογη προσπάθειά τους, που αποτέλεσε ένα καίριο μάθημα ανθρωπισμού και αληθινής παιδείας.

 

Ο Διευθυντής

 

Παναγιώτης Ποζίδης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!