Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Στα Γιάννινα και φέτος το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής

Στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων θα βρίσκεται και φέτος το ελικόπτερο που θα ενισχύσει τις πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής στη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost η συμφωνία έχει επέλθει και το ελικόπτερο αναμένεται στο αεροδρόμιο τον Ιούνιο, όπως ακριβώς είχε συμβεί και πέρυσι.

Το πιθανότερο είναι ότι στο αεροδρόμιο θα βρίσκεται και ένα δεύτερο ελικόπτερο, για την μεταφορά προσωπικού και θα είναι αυτό που θα συνδράμει την ομάδα των εξήντα δασοκομάντος που θα εγκατασταθούν στην περιοχή.

Η παρουσία του ελικοπτέρου αποτελεί μία επιπλέον ασπίδα για τον δασικό πλούτο της περιοχής καθώς έχει την δυνατότητα άμεσης παρέμβασης όπως είχε γίνει πέρυσι τόσο στην φωτιά στην Αμφιθέα όσο και στην ορεινή περιοχή του Μιτσικελίου από την πλευρά των χωριών του Ζαγορίου.

Πέρα από αυτά στο αεροδρόμιο του Ακτίου θα βρίσκονται τα δύο αεροσκάφη τύπου πετζετέλ.

 

*epiruspost

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!