Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στην Κέρκυρα για γυρίσματα ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανήκει και επίσημα στο MEGA όπου θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν την ταξιδιώτική εκπομπή “Fishy“. Σαλπάροντας το Ιόνιο, παρέα με έναν φίλο βγαίνουν για ψάρεμα κι εκεί αρχίζουν όλα.

Ποιον φίλο του ομως θα εχει καλεσμενο στις πρωτες του εκπομπες;

Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο ηθοποιός με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με τον καλό του φίλο Δημήτρη Ουγγαρέζο. Οι δύο άντρες φαίνονται στην Παλιά Πόλης της Κέρκυρας όπου πραγματοποιούνται τα πρώτα γυρίσματα της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού, ενώ ο ηθοποιός έγραψε: “Πανδαισία χρωμάτων :-))) δείξε μου τον φίλο σου να σου πω τι εκπομπή θα κανείς !!!! @fishy.gr @megatvcom @d_ougarezos #sun #corfu #tomegatokalo!!!”

Να σημειωθεί πως προηγήθηκαν γυρίσματα σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!