Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στην Κέρκυρα η Ζιλιέτ Μπινός για τα γυρίσματα της ταινίας “The return”

Ανήκει στα αστέρια του γαλλικού σινεμά, ενώ σε κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει με τη φινέτσα και την κομψότητά της. Η Ζιλιέτ Μπινός είναι μια από τις Ευρωπαίες ηθοποιούς που κατάφεραν να γίνουν γνωστές πέρα από τα σύνορα της ηπείρου, χάρη στο αναμφισβήτητο ταλέντο της, αλλά και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της. Η φίνα ομορφιά, συνδυασμένη με την πηγαία παρισινή αισθητική της, την έκαναν να ξεχωρίζει στο διεθνές στερέωμα και να εξελιχθεί σε movie icon.

Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός βρίσκεται στην Κέρκυρας ενώ αυτήν την ώρα, βολτάρει στα καντούνια του νησιού ενώ εξαιρετικά ευγενής, ψώνισε παραδοσιακά προϊόντα από κατάστημα στο καντούνι του Αγίου Σπυρίδωνος.

Άλλωστε, μέρος των γυρισμάτων της ταινίας “The Return” θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας, ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί. 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!