Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΟΠΙΚΑ

Στην Κέρκυρα η 32η Συνάντηση Ορειβατικών Συλλόγων Δ. Ελλάδας & Ηπείρου

Ο Ορειβατικός και Πεζοπορικός Σύλλογος Κέρκυρας συμμετέχει στην 32η Σ.Ο.Σ.Δ.Ε.Η. Συνάντηση Ορειβατικών Συλλόγων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου, η οποία φέτος θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα.

Πρόγραμμα 32ης Σ.Ο.Σ.Δ.Ε.Η:
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο poskerkyras@gmail.com.
Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021: Από το μεσημέρι στο χωριό Νυμφές υποδοχή και γνωριμία των συμμετεχόντων.
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021: Το πρωί πεζοπορία (διάρκεια περίπου 3 ώρες) γύρω από το χωριό, στα μονοπάτια και τα αξιοθέατα της περιοχής. Το απόγευμα ελεύθερο και το βράδυ στο χωριό Νυμφές θα δοθεί φαγητό και θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, χαιρετισμοί, ομιλίες και η σύσκεψη των προέδρων.
Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021: Νωρίς το πρωί θα υπάρξει πρωινό και στην συνέχεια αναχώρηση με αυτοκίνητα – λεωφορεία για την πραγματοποίηση των ακόλουθων πεζοπορίων: Κρινιάς – Παλιά Περίθεια, 10 χλμ, +400μ Κρινιάς – Παλιά Περίθεια – κορυφή Παντοκράτορα 15χλμ, +800μ Επιστροφή στο χωριό – λήξη συνάντησης. Στις Νυμφές προσφέρονται: Στεγασμένος χώρος για διανυκτέρευση (40 θέσεων) Καταλύματα στην γύρω περιοχή Χώρος για κατασκήνωση Τουαλέτες, ντους, τρεχούμενο νερό. Φαγητό το Σάββατο βράδυ. Πρωινό την Κυριακή. Στο χωριό υπάρχουν ταβέρνες και καφετέριες.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Οι συμμετέχοντες που θα διανυκτερεύσουν στον στεγασμένο χώρο πρέπει να έχουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test ή μοριακό τεστ μέχρι και 48 ώρες πριν την έναρξη της Σ.Ο.Σ.Δ.Ε.Η.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Σε περίπτωση πρόγνωσης άστατου καιρού για το Σαββατοκύριακο διεξαγωγής της Σ.Ο.Σ.Δ.Ε.Η. η συνάντηση μεταφέρεται για τις 1 με 3 Οκτωβρίου 2021.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!