Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στην Κέρκυρα και ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης

Το νησί της Κέρκυρας επιλέγουν κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές δεκάδες προσωπικότητες είτε του καλλιτεχνικού τομέα είτε του πολιτικού ή του αθλητικού. Έτσι φέτος, και ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης επέλεξε το νησί των Φαιάκων για την καλοκαιρινή του ανάπαυλα όπου δεν αρνήθηκε σε μικρή θαυμάστρια να φωτογραφηθεί μαζί της στις Μπενίτσες.

Ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές της μικρής οθόνης, όπως «έτσι ξαφνικά», «Βέρα στο δεξί», «Τα μυστικά της ΕΔΕΜ» ενώ στο θέατρο έχει ακολουθήσει αξιόλογη διαδρομή συμμετέχοντας σε παραστάσεις όπως «Το σκλαβι», «Η Γούνα», «Ντα», «Θείος Βάνιας».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!