Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην Κέρκυρα, στα πλαίσια του διαγωνισμού “Νικόλαος Δούμπας”, ο περσινός νικητής!

Στην Κέρκυρα και την Παλαιά Φιλαρμονική μετέβη το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου ο περυσινός νικητής του Βραβείου “Νικόλαος Δούμπας”, Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος μαζί με τον αρχιμουσικό Πελοπίδα Μαυρόπουλο, με σκοπό των εμπλουτισμό των μεθόδων διδασκαλίας σχετικά με την παρουσίαση του τμήματος κρουστών οργάνων.
 
Στον αρχιμουσικό Σπύρο Προσωπάρη ανετέθη από τη Φιλαρμονική Λουτρακίου η ενορχήστρωση του Rondo Alla Turka του W.A. Mozart που θα παρουσιαστεί στην ετήσια Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, με σολίστ στο ξυλόφωνο τον Κωνσταντίνο Αλεξανδρόπουλο.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας κ. Σπύρο Παδοβά όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο μουσικών συνόλων με αφορμή το ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα στον Νικόλαο Δούμπα.
 
Τέλος, στα στελέχη της Φιλαρμονικής Λουτρακίου δόθηκε η δυνατότητα από τον αρχιμουσικό Σπύρο Προσωπάρη, να συμμετέχουν στο δυναμικό της Παλαιάς Φιλαρμονικής στη μεγάλη λιτανεία του Πρωτοκύριακου αλλά και στην κοινή εμφάνιση των τριών Φιλαρμονικών της πόλης στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κερκύρας. 
Στελέχη της Φιλαρμονικής Λουτρακίου με τον αρχιμουσικό Σπύρο Προσωπάρη.

*loutrakiband.gr

 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!