Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στην Κέρκυρα την επόμενη εβδομάδα η “Μπρουκ” για τις “8 Λέξεις”


8 λέξεις: Το επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται στην Αθήνα η Κάθριν Κελί Λανγκ, η Μπρουκ της «Τόλμης και γοητείας», και αμέσως μετά φεύγει για Κέρκυρα ξεκινώντας γυρίσματα για τη δραματική σειρά του ΣΚΑΙ.

Μπορεί η συμφωνία της μακροβιότε­ρης ηθοποιού της καθημερινής σα­πουνόπερας της αμερικανικής τηλε­όρασης με τον Ανδρέα Γεωργίου να ανακοι­νώθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο το deal είχε κλείσει 20 μέρες νωρίτε­ρα και κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστι­κό.

Άλλωστε οι συζητήσεις μεταξύ του σκηνο­θέτη και παραγωγού και της ηθοποιού είχαν ξεκινήσει από τις αρχές Αυγούστου. Ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου που επικοινώνησε απευθείας μεσώ skype και FaceTime με την ηθοποιό. Η «Μπρουκ», αφού του ζή­τησε να δει δείγμα της σειράς, ήταν εξαρχής θετική. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΤV Εθνος», έδωσε αρχικά καταφατική απά­ντηση, ωστόσο ζήτησε να πάρει άδεια από το ΟΒ5, το κανάλι στο οποίο προβάλλεται η «Τόλμη και γοητεία».

Η Λανγκ είναι η μο­ναδική ηθοποιός που παραμένει από το αρχικό καστ της σειράς, όταν ξεκίνησε τον Μάρτιο του 1987 στην αμερικανική τη­λεόραση. Αφού το CBS έδωσε άδεια, ξεκίνη­σαν συζητήσεις μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών, παράλληλα με την ανεύρεση του ιδανικού timing για να γίνουν τα γυρί­σματα. Μόλις έπεσαν οι υπογραφές, η ηθο­ποιός ανακοίνωσε με βίντεο στα social media τη συμμετοχή της στη σειρά και στη συνεχεία ήρθε και η επιβεβαίωση με ανάρτηση του Αντρέα Γεωργίου στο instagram.

Η Κάθριν Κελί Λανγκ θα μείνει στην Αθήνα για τρεις-τέσσερις μέρες για fitting (να δοκιμάσει τα ρούχα που θα φορέ­σει στις «8 λέξεις») και αμέσως μετά θα ανα­χωρήσει για την Κέρκυρα.

Πιθανόν να ταξιδέψει στην Ελλάδα μαζί της και ο σύζυγος της. Στο Νησί των Φαιάκων θα βρεθεί στις 9 Οκτωβρίου και θα παραμείνει για μία εβδομάδα. Ο ρόλος που θα υποδυθεί θα είναι αυτός μιας Αμε­ρικανίδας δημοσιογράφου που ερευνά την εξαφάνιση του Μάρκου Καλλέργη, συζύγου της Ναυσικάς και πατέρα των Οδυσσέα, Μιχαήλ και Νικηφόρου. Όμως η δημοσιογρά­φος ψάχνει στην ουσία κάτι άλλο…

Η εμφά­νιση της στην Κέρκυρα και μια συνά­ντηση που θα έχει με τη Ναυσικά (Πέμη Ζούνη) θα φέρει εξελίξεις στο θέμα της εξαφάνισης. Η δημοσιογράφος θα ζήσει και ένα έντονο φλερτ, ενώ θα εμπλακεί και σε μια πολιτική ίντριγκα που έχει να κάνει με το κόμμα του Μιχαήλ Καλλέργη. Τα πε­ρισσότερα γυρίσματα θα είναι εξωτερικά, θα υπάρξουν ωστόσο και αρκετά εσωτε­ρικά. Η Κάθριν Κελί Λανγκ στο ταξίδι της στην Κέρκυρα θα μείνει σε ένα νεοκλα­σικό σπίτι κοντά στο κέντρο της ιστορικής πόλης.

Πηγή:gossip.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!