Quantcast
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Κέρκυρα την Παρασκευή (19/1) ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ.

Την Κέρκυρα πρόκειται να επισκεφθεί αύριο Παρασκευή (19/1) ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καλαθοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΚ). Ο Βαγγέλης Λιόλιος θα έχει το μεσημέρι (15.30) συνάντηση με τις εκπροσώπους των τοπικών σωματείων καλαθοσφαίρισης στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης, που βρίσκεται στην Αβραμίου.

(Φωτό από την προεκλογική του επίσκεψη στην Κέρκυρα το 2020)

Ο Βαγγέλης Λιόλιος

Γεννήθηκε στην Πάτρα, το 1967. Είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Είναι Πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας (ΜΒΑ) από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει εξασκήσει την Παιδιατρική για 13 χρόνια και ως παιδίατρος έχει συγγράψει και παρουσιάσει δημοσιεύσεις σε διεθνή και πανελλήνια συνέδρια Ιατρικής, με έμφαση στην Παιδοπνευμονολογία. Ασχολήθηκε με το μπάσκετ από το 1986 ως αθλητής του Προμηθέα Πάτρας στη συνέχεια (2004)ως διοικητικός του παράγοντας και από το 2012 Πρόεδρος του σωματείου. Το 2021 εξελέγη Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αντικαθιστώντας τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο οποίος λόγω της πολυετούς θητείας στη θέση του Προέδρου (14 χρόνια), δεν είχε δικαίωμα να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα. Να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης αλυσίδας καταστημάτων καφεστίασης στην Ελλάδα Coffee Island.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!