Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Στην Κέρκυρα την Τετάρτη 9/2 ο πρ. ΓΓ Λιμένων Χρ. Λαμπρίδης

Την Κέρκυρα θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη 9/2/2022 ο Χρήστος Λαμπρίδης , πρώην Γ.Γ. Λιμένων, Λιμενικής  Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων  του Υπ. Ναυτιλίας  στο πλαίσιο των δράσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ενάντια στις  κυβερνητικές πολιτικές  ιδιωτικοποιήσεων  των  λιμανιών.

 Οπως ανακοίνωσε η νομαρχιακή του κόμματος: Ο κ.Λαμπρίδης, μαζί με κλιμάκιο της Ν.Ε. με επικεφαλής τον συντονιστή της Χρ.Μωραίτη  και τον βουλευτή Κέρκυρας Αλ. Αυλωνίτη θα έχει συνάντηση με την διοίκηση του ΟΛΚΕ στις 11:00 και το απόγευμα στις 6:00 θα επισκεφθεί το λιμάνι της Λευκίμμης και θα έχει συνάντηση-συζήτηση  με τους τοπικούς φορείς στο Περιβαλλοντικό Κέντρο στις Αλυκές Λευκίμμης, σχετικά με τον κυβερνητικό σχεδιασμό ιδιωτικοποίησης του λιμανιού.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Λευκίμμη θα έχει συνάντηση και με τον δήμαρχο του Δήμου Ν. Κέρκυρας Κ. Λέσση.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!