Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στην στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου η “Παλαιά”

Η Παλαιά Φιλαρμονική με ιδιαίτερη χαρά γνωστοποιεί, ότι το Σάββατο 28  Οκτωβρίου 2023 η μπάντα του ιδρύματος πρόκειται να λάβει μέρος στην  εμβληματική Στρατιωτική Παρέλαση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη  Θεσσαλονίκη.  Μετά και από σχετική συνεννόηση με την Περιφέρεια Κεντρικής  Μακεδονίας η μπάντα (αποτελούμενη από 150 επίλεκτους μουσικούς) θα  αποτελέσει τον τιμητικό προπομπό της παρέλασης παιανίζοντας  χαρακτηριστικά για την ημέρα εμβατήρια.
Εξαιτίας της συμμετοχής της στους επετειακούς εορτασμούς της  Θεσσαλονίκης, η μπάντα της Παλαιάς Φιλαρμονικής δεν θα συμμετέχει στην  παρέλαση που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!