Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Στη Ζάκυνθο την Δευτέρα (13/12) ο Γ.Γ. Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης

Το νησί της Ζακύνθου επισκέπτεται την Δευτέρα (13/12), ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

8.30 Επίσκεψη στο Λιμεναρχείο.

9.00 Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ζακύνθου κ.κ. Διονύσιο και επίσκεψη στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου.

10.30 Σύσκεψη στην Περιφέρεια με την Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Κατερίνα Μοθωναίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλ. Διακυβέρνησης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Κωνσταντίνο Καποδίστρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας Γιώργο Στασινόπουλο.

12.00 Συνάντηση με το Δήμαρχο Ζακύνθου Νικήτα Αρετάκη.

13.00 Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ζακύνθου με αντικείμενο την συνεργασία της ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και του Επιμελητηρίου στο πλαίσιο δράσης για τη Γαλάζια Οικονομία.

Ενόψει της επίσκεψης του ΓΓ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, Φώττης Κόττης έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Facebook:

«Η άριστη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας που έχουμε δομήσει ως Επιμελητήριο Ζακύνθου με το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής παίρνει σάρκα και οστά.
Μεθαύριο Κυριακή και Δευτέρα περιμένουμε στο νησί μας, τον γενικό γραμματέα Μανώλη Κουτουλάκη, έναν εξαιρετικό τεχνοκράτη και καλό φίλο, για να ολοκληρώσουμε τον οδικό χάρτη συνεργασίας του Επιμελητηρίου μας με το Υπουργείο. Μας επισκέφτηκε ως σύμβουλος του υπουργού με όλο το επιτελείο του υπουργείου πριν δύο χρόνια, έρχεται τώρα ως γενικός γραμματέας για την εργαλειοποίηση και εξειδίκευση της συνεργασίας μας, Υπουργείου με Επιμελητήριο. Περιλαμβάνει συνέδριο στη Ζάκυνθο την άνοιξη μαζί με Insuleur με την παρουσία Ευρωπαίων επιτρόπων. Ακόμη η χρηματοδότηση και υλοποίηση μελετών, όπως συζητήσαμε στο συνέδριο του ΕΟΑΕΝ το Νοέμβριο στον Πειραιά. Τα έχει ανάγκη το νησί για τη χάραξη πολιτικών και στρατηγικής. Επίσης την ολοκλήρωση της λευκής βίβλου χρηματοδοτήσεων για τις νησιωτικές επιχειρήσεις.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου μας και ταμίας του Insuleur Νίκος Τσίπηρας, είναι μέλος της πενταμελούς ελληνικής επιτροπής για την μπλε οικονομία, με μέλη τον γενικό γραμματέα, τον πρύτανη του ΠΑΠΕΙ Άγγελο Κότιο και δύο Πανεπιστημιακούς και συμβούλους Υπουργείων. Δεν είναι τυχαίο επίσης η συνεργασία του Επιμελητηρίου μας με το Πανεπιστήμιο Πειραιά/ΠΑΠΕΙ, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Κρήτης/Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και πρόσφατα το Πανεπιστήμιο Αθηνών/Φαρμακευτική Σχολή».

 

*imerazante.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!