Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Στη μάχη της αποκομιδής των απορριμμάτων στο Νότο, οι Δήμοι Βορρά και Κ. Κέρκυρας

Έφτασαν στον δήμο Νότιας Κέρκυρας σήμερα το πρωί απορριμματοφόρα από τον δήμο κεντρικής κερκυρας και από τον Βορρά με σκοπό να πέσουν στη μάχη της αποκομιδής των απορριμμάτων

Απο νωρίς το πρωί εκεί βρίσκονται εκ μερους του δημου Βορρά οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπ. Κόκκαλη και Φ. Σκέμπρης και εκ μερους του δημου κεντρικής Κέρκυρας ο δημοτικος συμβουλος Σπ. Νεράτζης.

Συμφωνα με τον δήμαρχο Νότου Β. Χειμαριώτη με τη συνδρομή των υπολοίπων Δήμων του νησιού αλλά και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, τα μηχανήματα έργου και κοντέινερ έχουν επιστρατευτεί επιχειρώντας την απομάκρυνση των τεράστιων όγκων των σκουπιδιών που θα δώσει μια “ανάσα” στον Νότο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!