Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Στη “ΜΕΛΙΣΣΑ” η υποψήφια βουλευτής Ν. Πανδή

Η υπ Βουλευτής Νικολέττα Πανδή επισκέφθηκε την Μέλισσα ΑΜΕΑ Κέρκυρας και συνομίλησε με τον Πρόεδρο κ. Ζουμπουλίδη. Στην διάρκεια της επίσκεψης ξεναγήθηκε στους εγκαταστάσεις, ενώ είχε την ευκαιρία να δει τις πλούσιες δραστηριότητες που υλοποιούνται στην δομή. Τα βασικά αιτήματα που πρέπει να ικανοποιηθούν είναι τα εξής:

  • Αγορά νέου οχήματος – λεωφορείου, μεγαλύτερης χωρητικότητας από το υπάρχον, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες μετακίνησης των παιδιών.
  • Λειτουργία κατασκηνώσεων Γουβιών, οι οποίες έχουν να λειτουργήσουν από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή Νικολούζου.
  • Δημιουργία ξενώνα που θα φιλοξενεί άτομα ΑΜΕΑ.
  • Δημιουργία Σ.Υ.Δ. (Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης), ώστε να διαβιούν άτομα ΑΜΕΑ όταν πλέον δεν μπορεί να υπάρξει οικογενειακή στήριξη.

Η Νικολέττα Πανδή εξήρε το έργο που επιτελεί η Μέλισσα στην Κερκυραϊκή κοινωνία και δεσμεύτηκε να στηρίξει με κάθε τρόπο τα δίκαια αιτήματα που αναφέρθηκαν.       

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!