Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στη σέσουλα… Κοντά σας με κάθε τρόπο!

Δεν είναι απλά μένα ακόμη εστιατόριο –  souvlaki bar που παραγγέλνεις και σου φέρνουν το φαγητό στην πόρτα σου. Είναι ι συνεργασίες, είναι οι  ιδέες, είναι η δημιουργία, είναι η εξυπηρέτηση, είναι η ποιότητα, η ευχάριστη διάθεση, ο επαγγελματισμός. Μα  πάνω από όλα είναι η σοβαρή και γεμάτη όρεξη προσπάθεια δυο ανθρώπων με την ομάδα τους που καθιερώθηκαν στον χώρο της εστίασης και δεν επαναπαύονται!

Το εστιατόριο λειτουργεί περισσότερο από 4 χρόνια και έχει καθιερωθεί στις καρδιές των foodlovers καθώς, μεταξύ τω άλλων, καλύπτει όλες τις γευστικές προτιμήσεις, τόσο των κρεατοφάγων όσο και των vegan – χορτοφάγων αλλά και των μικρών απαιτητικών φίλων, οι οποίοι με τα παιδικά γεύματα κερδίζουν και έξυπνα παιχνιδάκια.

Όλο αυτό, εξελίσσεται!

Η ομάδα του Στη Σέσουλα, δημιουργεί το δικό της site για online παραγγελίες, εύκολα, γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία, ανταποκρινόμενη στην σύγχρονη εποχή.

Ο Κωνσταντίνος Κολάγγης και ο Γιάννης Παντελιός, οι δυο δημιουργοί του… Στη Σέσουλα, αποφάσισαν να φτιάξουν το δικό τους ηλεκτρονικό site για online παραγγελίες delivery. «Η ιδέα μας γεννήθηκε μόλις βάλαμε σε λειτουργία την υπηρεσία του της παράδοσης στον χώρο του πελάτη  και ουδεμία σχέση έχει με την ευκαιρία που ενδεχομένως να δημιουργήθηκε σε πολλές επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας. Ανεξάρτητα λοιπόν από τις συνθήκες και τις δυσκολίες,  πάντα προσπαθούμε να εξελισσόμαστε και να δίνουμε νέες υπηρεσίες στους πελάτες μας!», εξηγούν οι ίδιοι.

Όπως προαναφέραμε, το μενού καλύπτει όλα τα γούστα και τις γευστικές ιδιαιτερότητες του καθενός. Όσον αφορά το  vegan/vegetarian μενού,  ο Κωνσταντίνος και ο Γιάννης έλαβαν υπόψη τους πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι ακολουθούν αυτό τα στυλ διατροφής, άρα δε θα μπορούσαν να μην το λάβουν υπόψη τους. Έτσι,  εξυπηρετούν με τα ειδικά μενού, το στόχος τους, που δεν είναι άλλος από την ικανοποίηση των χορτοφάγων /vegan πελατών. Μάλιστα, για να καταλήξουν στον τρόπο παρασκευής, στην επιλογή των ποιοτικών και φρέσκων υλικών, και συνολικά για τη δημιουργία του συγκεκριμένου είδος στο μενού,  απευθύνθηκαν σε καταξιωμένους σεφ με εξειδικευμένες γνώσεις, προκειμένου να φτιάξουν γευστικά πιάτα με ασφάλεια κα δημιουργικότητα

Για τους μικρούς απαιτητικούς ελάτες, υπάρχει το παιδικό μενού!

«Είναι η πιο ευχάριστη νότα . Πάντα οι μικροί μας φίλοι ξεχωρίζουν και έτσι δημιουργήσαμε για αυτούς τέσσερις διαφορετικές απολαυστικές επιλογές , συνδυάζοντας φαγητό και παιχνίδι!»

Ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις!

Η… σέσουλα δεν είναι μόνο οι ιθύνοντες νόες. Απαρτίζεται από 16 άτομα προσωπικό έτοιμο να εξυπηρετήσεις με χαμόγελο και διάθεση όλους τους… πεινασμένους πελάτες.

 

Γιατί ξεχωρίζουν

Ο Κωνσταντίνος και ο Γιάννης λένε πως ένα από τα στοιχεία που του κάνει να ξεχωρίζουν, είναι η εξέλιξη. Ωστόσο, είναι της άποψης ένα βήμα τη φορά και να ξέρουν που πατάνε και τη 

δεδομένη στιγμή, προέχει, όπως υποστηρίζουν, να ξεπεραστεί το μεγάλο εμπόδιο  της πανδημίας που έχει αλλάξει τις συνθήκες της ζωής μας . «Οι ιδέες είναι μαζεμένες στο συρτάρι και σίγουρα στο μέλλον θα πραγματοποιηθούν με θέληση και δουλειά»!

 

H online εξυπηρέτηση

Η νέα υπηρεσία της «Σέσουλας»  είναι το stisesoula.gr  Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί με ελάχιστα κλικ, διαλέγοντας μέσα από το Online ολοκληρωμένο κατάλογο, με ευκρινείς και ακριβείς φωτογραφίες των πιάτων που προτείνονται. Διαθέτει κύρια πιάτα, σαλάτες, ορεκτικά, επιδόρπια, παιδικά μενού, αναψυκτικά, κ.α. Εσείς διαλέγετε και η σέσουλα τα φέρνει στην πόρτα σας σε σύντομο χρονικό διάστημα στις περιοχές εξυπηρέτησης Κανόνι, Πέραμα, Χρυσηίδα, Ποταμό, Κομπίτσι, Κέντρο Κέρκυρας, αλλά και Αλυκές. Τόσο απλά! Και καλή σας όρεξη!

Info

Δ/νση: 3ο χλμ Εθνικής Λευκίμμης, Κανάλια

Τηλ: 26610 39552 & 697 0406 796

Website: stisesoula.gr

Facebook page: Στη Σέσουλα Souvlaki

Instagram: stisesoulasouvlakibar

site: www.stisesoula.gr

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!