Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στη Wind Κέρκυρας το γιορτάζουν και καλωσορίζουν τη νέα μεγαλύτερη Nova

Η Nova και η Wind,  μέλη της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, γίνονται “ένα” και δημιουργούν τη νέα, μεγαλύτερη Nova, μια ισχυρή εταιρεία τηλεπικοινωνιών και ψυχαγωγίας, η οποία προσφέρει κινητή και σταθερή τηλεφωνία, internet, τηλεόραση και λύσεις προηγμένης τεχνολογίας για μεγάλα έργα πληροφορικής.

H Nova και η Wind γίνονται ένα, για να απολαμβάνεις όλα όσα θέλεις. Γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση, απεριόριστα δεδομένα, ομιλία και μηνύματα, κορυφαία ψυχαγωγία, καλύτερες προσφορές, εξυπηρέτηση με κάθε τρόπο και όλα ψηφιακά! Από αύριο Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, καλωσορίζουν τη νέα, μεγαλύτερη Nova! Η συνεργάτιδα της wind στην Κέρκυρα Διαμαντίνα Σουλάνη γιορτάζει την… “αλλαγή” και σας καλεί σε αυτήν την συνένωση των δυο εταιρειών, στις 12:00 στο πεζόδρομο στην Γ. Θεοτόκη, στο κατάστημα της νέα  Nova.

Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλα τα νέα γιο οικονομία προγράμματα, η ομάδα της Δ. Σουλάνη θα σας λύσει όλες τις απορίες σε σχέση με την αλλαγή αυτή ενώ θα σας ενημερώσουν για κάθε προσφορά και ευκαιρία, ανάμεσα σε χαρά, χαμόγελα, μουσική και κεράσματα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!