Quantcast
SLIDERΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στις… γνωστές βροχερές ημέρες επιστρέφει η Κέρκυρα

Με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις κατά τόπους έχει ξεκινήσει η Παρασκευή 7/1. Σύμφωνα με τη διαδικτυακή σελίδα “Ο καιρός στην Κέρκυρα”, τα φαινόμενα σταδιακά και προς το βράδυ θα γενικευθούν και μάλιστα τα ξημερώματα του Σαββάτου ενδέχεται να αποκτήσουν τοπικά αξιόλογο χαρακτήρα. Πιθανόν να σημειωθούν και κάποιες μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί στα 4-6 και τοπικά και 7 μποφόρ το βράδυ.
Το πρώτο μισό του Σαββάτου θα είναι βροχερό γενικά, ενώ στην συνέχεια τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση και θα γίνουν πιο τοπικά.
Οι άνεμοι αρχικά θα παραμείνουν ενισχυμένοι νοτιοανατολικοί, όμως από το απόγευμα θα παρουσιάσουν εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε σχέση με την Παρασκευή, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.
Άστατος καιρός την Κυριακή, με κάποιες νεφώσεις οι οποίες κυρίως από το απόγευμα και μετά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν παροδικές βροχοπτώσεις.
Για λίγο οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς ασθενείς. Από το βράδυ αναμένονται και πάλι νοτιάδες μέτριοι.
Θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα με το Σάββατο.
Πιθανή νέα κακοκαιρία την Δευτέρα 11/01, ενώ τάση για βελτίωση του καιρού φαίνεται την Τρίτη
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!