Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 30 Αυγούστου “κληρώνει” για Α’ – Β’ ΕΠΣΚ & κύπελλο

Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η διαδικασία κατάθεσης δηλώσεων συμμετοχής των τοπικών σωματείων στα πρωταθλήματα Α & Β κατηγοριών καθώς και στο κύπελλο “Σταύρος Σαββανής” ΕΠΣΚ.

Στην Α ΕΠΣΚ δήλωσαν συμμετοχή 13 και στην Β ΕΠΣΚ 16 σωματεία, ενώ στο κύπελλο οι συμμετοχές είναι 28. Να σημειωθεί ότι για την Α΄κατηγορία δεν δήλωσε συμμετοχή ο ΠΑΟ Κορακιάνας και γι αυτό τον λόγο η ΕΠΣΚ κάλεσε τα σωματεία Βολίδα και Εθνικό Περουλάδων, που είχαν καταλάβει τις τρίτες θέσεις στα play off ανόδου από την Β΄στην Α ΕΠΣΚ της αγωνιστικής περιόδου, που ολοκληρώθηκε να δώσουν αγώνα μπαράζ, με το νικητή να προβιβάζεται στην Α κατηγορία. Στην Β΄ΕΠΣΚ από τις ομάδες, που αγωνίστηκαν πέρσι, φέτος αποσύρθηκαν οι Ατρόμητος Άφρας, Αστέρας Μωραϊτίκων, Κεραυνός Δραγωτινών.

Επίσης δεν θα αγωνιστεί η Γυμναστική Ένωση Παλαιοκαστριτών, που συγχωνεύτηκε με την ΑΕ Φαιάκων (θα αγωνιστεί στην Α ΕΠΣΚ) καθώς και η ΑΕ Κανονίου, τη θέση της οποίας θα πάρει η Β΄ομάδα του ΠΑΟ Σφακιανάκη.

Τέλος επανέρχεται σε ενεργό δράση ο Ατρόμητος Στρογγυλής.  Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣΚ, τα πρωταθλήματα Α ΕΠΣΚ (με συμμετοχή 14 ομάδων) και Β΄ΕΠΣΚ (συμμετοχή 15 ομάδων) θα γίνουν σε έναν όμιλο. Οι κληρώσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη 30 Αυγούστου. Η πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου έχει οριστεί για τα Σαββατοκύριακα 23-24/09/23 και 30/09-01/10/23, ενώ παραμένει ανοικτή η ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων, αφού στην προκήρυξη αναφέρεται το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου 2023, όπου ως γνωστό είναι προγραμματισμένες οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Ποιες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα

Α ΕΠΣΚ

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ

ΟΦΑΜ

ΟΛΥΜΠΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 

ΑΟ ΠΑΞΟΙ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΡΟΝΟΣ

ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ-ΦΑΙΑΚΩΝ

ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ

ΒΟΛΙΔΑ ή ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ

 

Β ΕΠΣΚ

ΒΟΛΙΔΑ ή ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ

ΑΟ ΚΑΒΟΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ

ΔΙΑΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΦΑΚΕΡΩΝ

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Β

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΕΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΠΑΡΤΥΛΑΣ 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΔΕΚΑ

ΘΥΕΛΛΑ

ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ 

ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ

 

 

Ποιές ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο κύπελλο

Στο κύπελλο ΕΠΣΚ μετέχουν υποχρεωτικά οι δύο κερκυραϊκές ομάδες, που αγωνίζονται στη Γ΄Εθνική, ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ  και ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ καθώς και οι 13 της Α ΕΠΣΚ. Από την Β ΕΠΣΚ, που η συμμετοχή είναι προαιρετική θα πάρουν μέρος: ΒΟΛΙΔΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ-ΔΙΑΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Β-ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΕΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΔΕΚΑ- ΘΥΕΛΛΑ-ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ & ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!