Quantcast
SLIDERΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στον Ανακριτή οι συλληφθέντες του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης – Ξεκινά η απολογία τους

Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης εξαρθρώθηκε στην Κέρκυρα, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας απότακτος της ΕΛΑΣ.

Μεσα σε δύο ημέρες, σε οργανωμένη επιχείρηση συνελήφθησαν δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων ο εγκέφαλος της σπείρας, ένας 38χρονος αλλοδαπός, ενώ έγιναν άλλες εννέα συλλήψεις, εκ των οποίων οι πέντε Έλληνες και οι τέσσερις αλλοδαποί, καθώς και ένας απότακτος αστυνομικός.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο αρχηγός της σπείρας είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα για υπόθεση ναρκωτικών, ωστόσο, συνέχιζε την εγκληματική του δράση.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 38χρονος Αλβανός υπήκοος που έπαιζε το ρόλο του επικεφαλής του κυκλώματος και μια 45χρονη Ελληνίδα φέρονται ως τα ηγετικά στελέχη και αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας απότακτος αστυνομικός, ο οποίος είχε συλληφθεί το 2020 για ληστείες.

Η απολογία των συλληφθέντων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!