Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας η πρόεδρος του ΕΟΤ Α. Γκερέκου (video)

ΚΕΡΚΥΡΑ – Με τη νέα διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας συναντήθηκε στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας, η κα. Γκερέκου συζήτησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Σπύρο Ζερβόπουλο, τον πρόεδρο Γιώργο Χονδρογιάννη ενώ παρών ήταν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ Γιάννης Κοντός.

Οπως είπε η κ. Γκερέκου, επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας προκειμένου να δουν από κοινού, Οργανισμός και ΕΟΤ, πως μπορούν να συνεργαστούν καλύτερα με απώτερο σκοπό την καλύτερη προβολή του θαλάσσιου τουρισμού, της κρουαζιέρας και ό,τι άλλο αφορά στο υδάτινο στοιχείο σε σχέση  με την προσέλκυση τουριστών. «Ο ΕΟΤ συντονίζει τις ενέργειες του υπουργείου Τουρισμού με όποιο άλλο υπουργείο χρειάζεται πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος», κατέληξε στις δηλώσεις της η κα. Γκερέκου.

Ο Σπ. Ζερβόπουλος

«Ο ΕΟΤ είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες τουρισμού της Ελλάδας, έχουμε συνεργασία για τα θέματα του λιμανιού,όπως η κρουαζιέρα, οι μαρίνες και τα υδατοδρόμια», τόνισε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚΕ Σπ. Ζερβόπουλος.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!