Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Ορκίστηκε πρωθυπουργός

Ολοκληρώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας η ορκωμοσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκαν η σύζυγός του, τα παιδιά του και οι αδερφές του.

Μετά την ορκωμοσία ο πρωθυπουργός μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για την παράδοση παραλαβή από τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά.

Μητσοτάκης: Η διακυβέρνηση της χώρας είναι μία υπόθεση που δεν σταματάει ποτέ. Σας ευχαριστώ. Πλέον ως εκλεγμένος πρωθυπουργός μπορώ να επιστρέψω σε αυτό το γραφείο. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Σαρμάς: Σας εύχομαι καλή επιτυχία

Διαβάστε ακόμη: Στις 17:00 η ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης -Όλα τα ονόματα

Το απόγευμα στις 17:00 θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης και την Τρίτη θα ορκιστούν οι υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!