Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στο… πορτοκαλί Κέρκυρα και Θεσπρωτία

Η μεγάλη αύξηση κρουσμάτων στην Κέρκυρα, τη Θεσπρωτία και την Άρτα, περιοχές όπου μέχρι πριν λίγες βδομάδες ήταν σχεδόν λευκές και ο αριθμός κρουσμάτων στα Γιάννινα που δεν καταγράφει αποκλιμάκωση, σίγουρα προκαλεί προβληματισμό. Τα πράγματα, παρότι η κατάσταση στα Νοσοκομεία δεν έχει γίνει ασφυκτική, είναι δύσκολα για αυτές τις περιοχές. Οι Νομοί Κερκύρας, Ιωαννίνων, Άρτας και Θεσπρωτίας βρίσκονται στο πορτοκαλί που σημαίνει ότι τα κρούσματα των τελευταίων 14 ημερών ανέρχονται από 50 μέχρι 150. 
Καλύτερη παραμένει προς το παρόν η κατάσταση στο Νομό Πρέβεζας ο οποίος βρίσκεται στο κίτρινο που σημαίνει ότι τα κρούσματα είναι από 25 μέχρι 50.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!