Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στο Φαληράκι υπό τους ήχους της ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ η αλλαγή ηγεσίας του Ροταριανού

Απόψε το βράδυ, σύνολο χάλκινων πνευστών της ΦΕΜ (Quinteto), παιάνισε στην τελετή αλλαγής ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας «Καποδιστριας», που πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό «Φαληράκι». 

Ο Ροταριανός Όμιλος Κερκυρας «Καποδιστριας», έχοντας να επιδείξει ένα πλούσιο κοινωνικό έργο στην Κέρκυρα, έχει ήδη προχωρήσει σε σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών, οι οποίες σκοπό έχουν να ενισχύσουν οικονομικά την «Μαντζαρος» και ιδιαίτερα την δραστηριότητα της που αφορά την εκμάθηση μουσικής σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (ΑΜΕΑ), που είναι μια δράση μοναδική στην Κέρκυρα και ίσως στην Ελλάδα.

Σαν δείγμα της συνεργασίας αυτής μεταξύ Ροταρυ και ΦΕΜ, ήδη απόψε ο απερχόμενος Πρόεδρος των Ροταρυ κ. Βαγγελης Ντουβελης, παρέδωσε την πρώτη οικονομική ενίσχυση προς την Φιλαρμονική, η οποία θα προοριστεί για την αγορά μαθητικών οργάνων. Την ευγενική αυτή προσφορά παρέλαβε, εκ μέρους της ΦΕΜ ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ιωαννης Τριβιζάς, ο οποίος αντιφώνησε τον Πρόεδρο των Ροταρυ. 

Οι δυο Πρόεδροι τόνισαν τους στενούς και άρρηκτους δεσμούς μεταξύ Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας «Καποδιστριας» και Φιλαρμονικης Εταιρίας «Μαντζαρος», ενώ διαβεβαίωσαν ότι συνεργασία μέλλει να συνεχιστεί και στο μέλλον και πρόκειται να διευρυνθεί και σε αλλά πεδία δράσης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!