Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Στ. Γκίκας: Θα συνεργαστώ με τον οποιοδήποτε χρειάζεται για το καλό της Κέρκυρας (video)

Ο νεοκλεγείς βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, εμφανώς συγκινημένος και δικαιωμένος για τον αδιάκοπο αγώνα που έχει κάνει διαχρονικά, προχώρησε στην πρώτη του δήωση μετά το αποτέλεσμα της κάλπης, βάσει του οποίου αναδείχθηκε πρώτος και με διαφορά στην προτίμηση του κόσμου, που ψήφισε ΝΔ. Ο κ. Γκίκας, μεταξύ άλλων δήλωσε «Στην Κέρκυρα μετά από πολλά χρόνια στις εθνικές εκλογές, ο νομός μας βάφτηκε μπλε. Και αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Ευχαριστώ όλο το νομό για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Μια εμπιστοσύνη που την εισπράττω διαχρονικά. Την ίδια εμπιστοσύνη είχα και το 2015 όταν εξελέγη βουλευτής. Τότε η ΝΔ είχε 75 βουλευτές σήμερα είμαστε 158.

Σε ό,τι με αφορά, αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς που μου έκαναν την τιμή να με αναδείξουν εκπρόσωπό τους στο ελληνικό κοινοβούλιο. Σε συνεργασία με τον πρώτο και δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου η Κέρκυρα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξει εικόνα και να γίνει πάλι ένα νησί αντάξιο της ιστορίας του. Ευχαριστώ όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν αλλά και αυτήν την ομάδα των νέων ανθρώπων που νυχθημερόν δούλεψαν αφιλοκερδώς  προκειμένου να δουν το Στέφανο σήμερα βουλευτή. Μαζί θα προχωρήσουμε. Θέλω να γνωρίζετε ότι εξελέγην βουλευτής Κερκύρας και θεωρώ τον εαυτό μου εκπρόσωπο όλων των Κερκυραίων.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που περνάει δύσκολες ώρες λογω της μητέρας μυ, την σύντροφό μου Όλγα, και να διευκρινίσω ότι για το καλό του τόπου μας θα συνεργαστώ με τον οποιοδήποτε μπορεί να φέρει αποτέλεσμα στην Κέρκυρα. Έχω μια άψογη επαφή με τη νέα περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα. Με τον κ. Σπύρο Σπύρου και την κα. Μεροπη Υδραίου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Γιάννη Τρεπεκλή και τους δημάρχους τον φίλο μου Κώστα Λέσση και τον Γιώργο Μαχειμάρη δήμαρχο του Βορρά. Από αύριο ξεκινάει μια νέα δουλειάς και ευθύνης. Σε τέσσερα χρόνια θα με κρίνετε για το έργο μου.

video

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!