Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

 Στ. Γκίκας: «Στόχος η σύνδεση του αποχετευτικού αγωγού προς Σκάφωνα μέσα στον Σεπτέμβριο»

Επίσκεψη εργασίας στην Κέρκυρα πραγματοποίησε σήμερα ο Διοικητής της ΔΥΠΑ Σπύρος Πρωτοψάλτης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέφανο Γκίκα.

Κατά την επίσκεψη, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο έργο κατασκευής του αποχετευτικού αγωγού προς Σκάφωνα αλλά και στον Σταθμό Βιολογικού Καθαρισμού στον Σκάφωνα, ενώ εξετάστηκαν οι τελευταίες εκκρεμότητες των Εργατικών Κατοικιών στον Άγιο Ιωάννη.

Σε δήλωσή του ο Βουλευτής ανέφερε τα εξής:

«Για πολλοστή φορά επισκέπτεται την Κέρκυρα ο Διοικητής της ΔΥΠΑ Σπύρος Πρωτοψάλτης, προκειμένου να ενημερωθεί επί τόπου για την εξέλιξη των εργασιών στο έργο του αποχετευτικού αγωγού προς Σκάφωνα. Ως γνωστόν, οι εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού έχουν ολοκληρωθεί, αλλά εκκρεμεί η κατασκευή ενός μικρού τμήματος 200 μ. για να ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο των 7.200 μ. του αποχετευτικού αγωγού προς Σκάφωνα.

Το τμήμα αυτό των 200 μ. θα εκτελεστεί σύντομα, ώστε να συνδεθούν οι Εργατικές Κατοικίες με το βιολογικό στο Σκάφωνα.

Πρόθεση της ΔΥΠΑ είναι το έργο στο σύνολό του (Εργατικές Κατοικίες – αποχετευτικός αγωγός) να έχει ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Ευχαριστώ θερμά τον Διοικητή της ΔΥΠΑ για το ειλικρινές ενδιαφέρον του για την Κέρκυρα».

 

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!