Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Συγχαρητήρια από τη ΛΑ.ΣΥ. Βόρειας Κέρκυρας στους επιτυχόντες των πανελλαδικών 2021

Η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Βόρειας Κέρκυρας συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές της Κέρκυρας στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2021. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους μαθητές του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας των Λυκείων Αγρού, Κασσιώπης και Σκριπερού. Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους γονείς για την πολύπλευρη προσπάθεια στήριξης των παιδιών τους και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων για το σημαντικό έργο τους.   

  Η επιτυχία των μαθητών έχει ιδιαίτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τις δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας τους, το γεμάτο φραγμούς για τα παιδιά κυρίως των λαϊκών στρωμάτων εκπαιδευτικό και κοινωνικό σύστημα καθώς και τα πρόσθετα εμπόδια που έφεραν μέσα στη χρονιά οι αντιδραστικές αλλαγές της κυβέρνησης.

  Η εισαγωγή στα πανεπιστήμια σηματοδοτεί μια νέα σελίδα στην ζωή των νέων. Τους ευχόμαστε να την γεμίσουν με τα όνειρά τους. Προϋπόθεση για αυτό είναι να ακολουθηθεί ο δοκιμασμένος δρόμος του αγώνα. Αυτό τον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσουν και όσοι δεν μπόρεσαν να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Ας μην ξεχνάνε ότι “ο αγώνας εξασφαλίζει πως οι νικημένοι του σήμερα είναι οι νικητές του αύριο. Σήμερα κιόλας.”

  Σήμερα, βέβαια, αύριο και κάθε μέρα είναι μέρες αγώνα και για όλη την κοινωνία. Μέρες αγώνα για ένα εκπαιδευτικό σύστημα που θα ανθίζει τους νέους και για μια κοινωνία που θα γονιμοποιεί τα όνειρά τους. Μένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι σε αυτό τον αγώνα.          

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!