Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Συγχαρητήρια ΛΑ.ΣΥ. Β. Κέρκυρας στις ομάδες βόλεϊ Γυμνασίου-Λυκείου Σκριπερού

Η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Βόρειας Κέρκυρας συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ Κοριτσιών του Γυμνασίου – Λυκείου Σκριπερού για την πρόκρισή της στον προημιτελικό του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος και στις 8 καλύτερες σχολικές ομάδες της Ελλάδας.

Οπως αναφέρει: Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μέσα από μια συγκλονιστική αγωνιστική πορεία με 7 διαδοχικές νίκες στις οποίες η ομάδα του Σκριπερού δεν έχασε ούτε ένα σετ! Τα κορίτσια ανακηρύχτηκαν έτσι διαδοχικά πρωταθλήτριες Κέρκυρας, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας.

    Η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» συγχαίρει ακόμη και την αντίστοιχη ομάδα αγοριών του ίδιου σχολείου όπου με 6 νίκες έφτασε μέχρι την φάση των 16 καλύτερων σχολικών ομάδων της Ελλάδας και ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια Κέρκυρας και Ιονίων Νήσων.

    Η διάκριση του παιδιών μας αποκτά ιδιαίτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες άθλησης ενώ αναδεικνύει με τον πιο έντονο τρόπο την ανάγκη δημιουργίας αθλητικών υποδομών. Υποδομές που χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις οφείλουν στη νεολαία της Βόρειας Κέρκυρας και που η σημερινή δημοτική αρχή αρνείται να υλοποιήσει με χαρακτηριστικότερο τη μη προώθηση του κλειστού γυμναστηρίου. 

    Οι παραπάνω επιτυχίες αποτυπώνουν ακόμη και τη σημαντική δουλειά ενός ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου, του ΑΣΚ ΘΙΝΑΛΙ, που καλλιεργεί με μεγάλη σοβαρότητα και θυσίες το συγκεκριμένο άθλημα στη Βόρεια Κέρκυρα.

   Θερμά συγχαρητήρια στη διεύθυνση του σχολείο, στους καθηγητές και προπονητές των παιδιών καθώς και στους γονείς τους.

   Πολλές ευχές στην ομάδα των κοριτσιών για καλή επιτυχία στον επόμενο αγώνα της και στην προσπάθεια για πρόκριση στο final four. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ξέρουν ότι για εμάς θα είναι νικήτριες έτσι και αλλιώς αφού ξεπέρασαν τεράστια εμπόδια και δυσκολίες πραγματοποιώντας ένα υπέροχο ταξίδι  γεμάτο συγκινήσεις και εμπειρίες.

 

         

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!