Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Γ.Κοντού για την απώλεια του Μ.Κόντη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κέρκυρας Γιάννης Κοντός, μετά την είδηση που έφερε στη δημοσιότητα το kerkyrasimera.gr για τον θάνατο του προέδρου του συλλόγου πολυτέκνων Μιχάλη Κόντη.

Η ανακοίνωση 


Χθες χάσαμε ένα πολύ καλό φίλο και αγωνιστή, τον Μιχάλη Κοντη. 

Ο Μιχαλης ήταν ένας ενεργότατος πολιτης, που δραστηριοποιήθηκε, στην επαγγελματική του διαδρομή,  στον επιχειρηματικό τομέα της εστίασης και επι πολλά έτη υπήρξε Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας, ασκώντας τα καθήκοντα αυτά με μεγάλη επιτυχία και παλεύοντας συνεχώς για τα δικαιώματα των πολυτέκνων και για την βελτίωση των συνθηκών ζωης των πολυτέκνων οικογενειών.

Ο Μιχαλης έφυγε, δυστυχώς, πρόωρα από κοντά μας και θα μας λείψει γιατί ήταν ένα πολύ δραστήριο μελος της Κερκυραϊκής κοινωνίας. 

Θέλω να εκφράσω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και ιδιαίτερα στην σύζυγο του Μαρια και στους τέσσερις γιούς του, άξια μέλη και αυτά της κοινωνίας μας. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!