Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ για το ιστορικό στέλεχος Σπύρο Αρμενιάκο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, στη μνήμη του Σπύρου Αρμενιάκου: Με βαθύτατη λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του επί σειρά δεκαετιών ιστορικού μέλους του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας Σπύρου Αρμενιάκου. Ο Σπ. Αρμενιάκος με το προσωπικό και πολιτικό του βίο, κοσμούσε το Κίνημα και τον τόπο μας στον οποίο προσέφερε τα μέγιστα.

Το έργο που άφησε στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι αδιαμφισβήτητο ενώ ο χαρακτήρας του με το ήθος, την εντιμότητα και την ανιδιοτέλεια που τον διέκριναν, αποτελούν στοιχεία πολιτικά, που τόσο αναζητούμε ακόμη και σήμερα. Ο Σπύρος Αρμενιάκος διετέλεσε πρόεδρος της της Κοινότητας Αγίου Ματθαίου  ενώ ήταν ενεργός στην ΕΑΣΚ.

Ως ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Κέρκυρας, τον ευχαριστούμε για όλα και εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο δημοκρατικός κόσμος της Κέρκυρας από σήμερα είναι φτωχότερος

ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΗΔΕΙΑ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!