Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Συλλυπητήρια από Αυλωνίτη-Μπιάγκη για την απώλεια του Β.Στασινού

Θλίψη για την απώλεια του Βαγγέλη Στασινού-πρώτου δυστυχώς θύματος από κορωνοιό στην Κέρκυρα- εκφράζουν τόσο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αυλωνίτης όσοι και ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Δ. Μπιάγκης.

Αναλυτικά:

Ο Αλ. Αυλωνίτης

«Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η απώλεια του φιλόλογου Βαγγέλη Στασινού για την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς, υπήρξε υπόδειγμα καθηγητή. Ανήκε σε μια γενιά που υπηρέτησαν με αφοσίωση και δημιουργικότητα την επιστήμη και την εκπαίδευση, αφήνοντας ως παρακαταθήκη όχι μόνο το έργο, αλλά και το παράδειγμά τους.

Προσηνής και πρόσχαρος, είχε την ικανότητα να εμπνέει και να βοηθά με όποιον συναναστρέφονταν να εξελίσσεται. Έτσι, ήταν και κατά τη διαδρομή του στα κοινά του Δήμου Κέρκυρας σε δύσκολους και απαιτητικούς καιρούς.

Είχα την καλή τύχη να τον γνωρίσω όταν υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του πρώην Δήμου Κέρκυρας, όταν ήμουν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.

Άνθρωπος συνεννόησης, αμοιβαίας κατανόησης και δημιουργίας, ευγενική προσωπικότητα, κοινωνικά ευαίσθητος με δοτικότητα που εξέπεμπε τη θετική του αύρα, γαλουχημένος με αξίες και ιδανικά.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήριά στην οικογένειά του».

 

Ο Δ.Μπιάγκης

“Το πρώτο θύμα από τον Κορωνοϊό στην Κέρκυρα είναι γεγονός. Ο θάνατος του αγαπητού συντοπίτη μας, γέμισε με θλίψη όπως ήταν φυσικό ολόκληρο το νησί μας, τους πολυάριθμους φίλους και μαθητές του, καθώς επρόκειτο για ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, με ισχυρή και πολυσχιδή προσωπικότητα, με χρόνια διδασκαλική παρουσία και προσφορά στα κοινά του τόπου.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους και την οικογένειά του, αλλά και την συμπαράστασή μας, στον δύσκολο αγώνα που δίνει η σύζυγός του αλλά και ο έτερος συντοπίτης μας για να ξεπεράσουν τον κίνδυνο και να επιστρέψουν υγιείς στο νησί”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!