Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Συλλυπητήρια μήνυμα της Δημάρχου Μ. Υδραίου για την απώλεια του Ν. Μηλιώτη

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΡΟΠΗΣ ΥΔΡΑΙΟΥ

Θα ήθελα από βάθη καρδιάς να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Nίκου Μηλιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του ένα σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα.

Αγαπητός σε όλους, οραματιστής και εργατικός, ο Νίκος, υπήρξε ενεργός πολίτης που υπηρέτησε με συνέπεια την κοινωνία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Ο Νίκος Μηλιώτης ήταν μία προσωπικότητα φωτεινή και ενωτική. Ένας άνθρωπος με ανοιχτή σκέψη, ο οποίος υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τον τόπο του και εργάστηκε με πάθος και συνέπεια για την ανάπτυξη της Κέρκυρας και των Ιονίων Νησιών. 

Ο αδόκητος θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό όχι μόνον στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και σε όλους εμάς, τους  αυτοδιοικητικούς συναδέλφους του, που είχαμε την τιμή και τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί του και να οικοδομήσουμε μια σχέση φιλίας και αλληλοεκτίμησης.

Προσωπικά αλλά και εκ μέρους του κερκυραϊκού λαού, εκφράζω και πάλι στην οικογένεια και στους δικούς του ανθρώπους, τα πιο ειλικρινή  μου συλλυπητήρια και εύχομαι το ήθος και η ευγένειά του να συνεχίσει να αποτελεί για όλους φωτεινή πηγή έμπνευσης.

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!