Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Συλλυπητήρια μηνύματα των Φιλαρμονικών “Καποδίστριας” και “Ομόνοια”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Ένωσης Κέρκυρας “Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ” εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Συμφωνα με το δελτίο τύπου: Η Φιλαρμονική μας αναστέλλει τη λειτουργία των σχολών της και αναβάλλει τις προγραμματισμένες δοκιμές της μπάντας συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων αυτής της τραγωδίας.

 

Το μήνυμα της Φιλαρμονικής Γαστουρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της φιλαρμονικής Γαστουρίου ομόνοια εκφράζοντας το ομόθυμο  συναίσθημα των μελών του Συλλόγου, του Αρχιμουσικού, των υπαρχιμουσικών, των δασκάλων, των μουσικών, των μαθητών και των οικογενειών τους, συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος εξαιτίας του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήρια όλων στις οικογένειες των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας που ζει η κοινωνία μας από χθες το βράδυ. Οποιαδήποτε δραστηριότητα του συλλόγου αναβάλλεται και οι σημαίες του συλλόγου κυματίζουν μεσίστιες. Κατευοδώνουμε  νοερώς τα θύματα, κυρίως νέους ανθρώπους, που άφησαν την τελευταία του πνοή και ευχόμαστε την γρήγορη ανάρρωση των δεκάδων τραυματιών του τρομερού συμβάντος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!