Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Συμβουλές για Εξοικονόμηση Χρημάτων στην Ενοικίαση Αυτοκινήτου στη Κέρκυρα

Έχετε βρει τον προορισμό στον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε αλλά δεν έχετε αμάξι; Ίσως έχετε δικό σας όχημα αλλά δεν θέλετε να το πάρετε μαζί σας.

Σε κάθε περίπτωση η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου θα σας λύσει τα χέρια. Πολλές φορές φυσικά η διαδικασία αυτή χρειάζεται την επένδυση αρκετών χρημάτων. Πώς όμως μπορείτε να βρείτε το αμάξι που θέλετε χωρίς να δώσετε ένα μεγάλο ποσό;

Υπάρχουν κάποια κρυφά μυστικά τα οποία μπορείτε να ακολουθήσετε… Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσετε χρήματα, τα οποία θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε με όποιο τρόπο επιθυμείτε εσείς!

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε ποια είναι τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το αμάξι που επιθυμείτε σε χαμηλότερη τιμή;

 

6 + 1 σημαντικές συμβουλές

 

Για να βρείτε φθηνές ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κέρκυρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν μικρά μυστικά, τα οποία μπορεί να σας γλυτώσουν αρκετά χρήματα. Ποια είναι όμως αυτά;

 

Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο

Εάν θέλετε να βρείτε ένα ωραίο αμάξι που καλύπτει τις ανάγκες σας σε χαμηλή τιμή σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε την κράτησή σας τελευταία στιγμή. Συνήθως οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων λίγο πριν τις ημέρες των διακοπών είναι αρκετά ακριβές και τα καλύτερα αλλά και πιο βολικά μοντέλα οχημάτων είναι ήδη κρατημένα από άλλους πελάτες.

Ειδικά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν οι τιμές εκτοξεύονται. Άρα επικοινωνήστε έγκαιρα με το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων ώστε να βρείτε το ιδανικό όχημα για εσάς σε προνομιακές τιμές!

 

Ποιες μέρες θα χρειαστείτε πραγματικά το όχημα;

Έχετε ήδη κλείσει το ξενοδοχείο, οπότε γνωρίζετε τι δραστηριότητες υπάρχουν κοντά σε αυτό. Επιπλέον θα γνωρίζετε ποια μέρη θέλετε να δείτε, τα οποία όμως είναι μακριά από το κατάλυμά σας.

Έχοντας στα χέρια σας αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να οργανώσετε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε κάποιες μέρες να κινηθείτε κοντά στο ξενοδοχείο και να μην χρειαστεί να νοικιάσετε αμάξι για εκείνο το διάστημα. Μειώνοντας τη διάρκεια ενοικίασης αυτόματα μειώνονται και τα χρήματα που θα χρειαστεί να διαθέσετε.

Μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε σχετικά με τις δωρεάν μετακινήσεις τις οποίες μπορεί να σας προσφέρει το κατάλυμά σας.

 

Ποιο αμάξι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας;

Είναι πολύ πιθανό κατά τη διαδικασία ενοικίασης κάποιου αυτοκινήτου να μπείτε στον πειρασμό να επιλέξτε ένα πολυτελές αμάξι. Πρέπει να θυμάστε ότι η απόφαση αυτή θα σας κοστίσει πολύ περισσότερο.

Ένα μεγάλο όχημα το οποίο είναι ακριβό για να αγοραστεί, θα είναι ακριβό και για να ενοικιαστεί. Σημαντικό είναι επίσης το χρηματικό ποσό που θα πρέπει να διαθέσετε για τη βενζίνη ενός τέτοιου οχήματος.

Επιλέξτε το αμάξι που θα νοικιάσετε ανάλογα με τα χρήματα που θέλετε και μπορείτε να δώσετε, αλλά μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη και το έδαφος στο οποίο αυτό θα κινηθεί. Θα πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις, ώστε να μην πάθει κάποια ζημιά βάζοντας και τον εαυτό σας σε κίνδυνο.

 

Χρεώσεις σχετικά με βενζίνη και ζημιές

Μιας και αναφερθήκαμε παραπάνω στο κόστος της βενζίνης και των ζημιών, πρέπει να τονιστεί πως τα δύο θέματα αυτά αντιμετωπίζονται διαφορετικά σε κάθε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Όσον αφορά τη βενζίνη, κάποιες εταιρείες παραδίδουν αμάξια με γεμάτο ντεπόζιτο και έχουν ως όρο να επιστραφεί το όχημα με εξίσου γεμάτο ντεπόζιτο. Άλλες πάλι παραδίδουν το αμάξι με άδειο και μπορείτε και εσείς να το παραδώσετε με άδειο.

Από την άλλη, σχετικά με τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο αμάξι, υπάρχουν αντίστοιχες χρεώσεις, οι οποίες φυσικά είναι υψηλές. Πολλές εταιρείες διαθέτουν ασφάλεια ζημιών που προστατεύει τους ενοικιαστές από τυχόν επιπλέον χρεώσεις που μπορεί να επιβαρυνθούν λόγω μικροζημιών.

 

Αποφασίστε ποιος θα είναι ο οδηγός σε αυτό το ταξίδι

Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις σε περίπτωση που ο οδηγός δεν είναι μόνο ένας. Μάλιστα αν το επιπλέων άτομο είναι αρκετά νέο, η τιμή ανεβαίνει σημαντικά.

Για την εξοικονόμηση χρημάτων προτείνεται να υπάρχει μόνο ένας οδηγός, ο οποίος θα αναλάβει τις μετακινήσεις σας. Σε περιπτώσεις στις οποίες θα διανύσετε πολλά χιλιόμετρα ή δύσκολους δρόμους καλό θα είναι βέβαια να το σκεφτείτε το ενδεχόμενο δεύτερου οδηγού για την ασφάλεια σας. Αλλιώς δε χρειάζεται.

 

Ψάξτε για προσφορές και εκπτώσεις

Πολλές φορές, για την προσέλκυση περισσότερων πελατών, οι εταιρείες αναφέρουν πως για κάποια χρονικά διαστήματα διαθέτουν συγκεκριμένες προσφορές, με τις οποίες μπορείτε να ενοικιάσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε σε αρκετά χαμηλότερη τιμή. Μπορεί ακόμα να διαθέτουν ειδικές προσφορές για άτομα τα οποία έχουν εγγραφεί ως μέλη τους, άρα, εάν έχετε εντοπίσει τέτοιες εταιρείες, μη χάσετε την ευκαιρία! 

 

Σύγκριση τιμών

Σε κάθε αμάξι αντιστοιχεί ένα εύρος τιμών με το οποίο διατίθεται στην αγορά. Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων κοστολογούν το στόλο τους με διαφορετικά κριτήρια, ενώ καίριο ρόλο διαδραματίζουν οι λοιπής υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρονται.

Βρείτε το ιδανικό πακέτο για εσάς στην καλύτερη τιμή συγκρίνοντας τις προσφορές που σας δίνει κάθε εταιρεία. Με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα έχετε εξασφαλίσει την ασφάλεια και τη διασκέδαση σας για τις διακοπές.

 

 

Η διαχείριση των χρημάτων είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και κάθε άνθρωπος επιλέξει να τα ξοδέψει σε διαφορετικά πράγματα. Εάν δεν θέλετε να διαθέσετε ένα μεγάλο ποσό για την ενοικίαση αυτοκινήτου στις διακοπές σας τότε οι παραπάνω συμβουλές θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες! 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!