Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Συμμετοχή του Ιονίου Πανεπιστημίου σε σεμινάρια συμπερίληψης και πολυμορφίας

Στις 2 και 3 Νοεμβρίου, η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Καθηγήτρια Κατερίνα Καμπάση και ο Ιδρυματικός Συντονιστής Erasmus+ και Πρόεδρος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας, Αναπλ. Καθηγητής Γιάννης Καρράς συμμετείχαν σε σεμινάρια με θέμα τη συμπερίληψη και την πολυμορφία στα προγράμματα διεθνοποίησης των ΑΕΙ.

Τα σεμινάρια, που έλαβαν χώρα στους Δελφούς, συνδιοργανώθηκαν από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και το Academic Cooperation Association (ACA) και συμμετείχαν εκπρόσωποι από το ACA, ΙΚΥ και τα ΑΕΙ όλης της χώρας. Έγιναν παρουσιάσεις από προσκεκλημένους ομιλητές και ακολούθησαν εργαστήρια. Τα σεμινάρια έδωσαν το βήμα για έναν γόνιμο διάλογο μεταξύ όλων των συμμετεχόντων και των συμμετεχουσών.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα της συμπερίληψης και της πολυμορφίας στο πλαίσιο της διεθνοποίησης των ιδρυμάτων και ανεδείχθησαν διάφορες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα ΑΕΙ και προτάθηκαν ιδέες και δυνητικές λύσεις για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!