Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Συνάντηση Επτανησιακής Συνομοσπονδίας με την Περιφερειάρχη ΙΝ Ρ. Κράτσα

ΑΘΗΝΑ. Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη  Κράτσα-Τσαγκαροπούλου συναντήθηκε  στην Αθήνα με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας,  η οποία ως τριτοβάθμιος φορέας πολιτισμού εκπροσωπεί όλα τα Ιόνια Νησιά, σε μια  πρώτη  συνάντηση  γνωριμίας  και μια πρώτη εκτίμηση των προβλημάτων που αφορούν τα νησιά μας.

Όπως αναλυτικά, ενημέρωσε το ΔΣ : Η Περιφερειάρχης  υποδέχτηκε πολύ φιλικά και φιλόξενα το Δ.Σ. της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας και ενημερώθηκε για το πολιτιστικό, επιστημονικό και κοινωνικό  έργο της.

Τα Μέλη του Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας, επίσης, επεσήμαναν τα κύρια  προβλήματα και  τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας,  και για τα οποία απαιτείται άμεση παρέμβαση και αντιμετώπιση  από την Π.Ι.Ν και τους αντίστοιχους Δήμους. Η Περιφερειάρχης ανέπτυξε εν συντομία τα σχέδια της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των νησιών .

  Αναπτύχθηκαν, τέλος, προτάσεις συνεργασίας της Π.Ι.Ν με την Επτανησιακή Συνομοσπονδία στα πλαίσια από κοινού  πολιτιστικών δράσεων.

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία ευχαρίστησε την κ.  Περιφερειάρχη για την εποικοδομητική συνάντηση και συμφώνησαν να επακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις συνεργασίας σχετικές με  θέματα που αφορούν στα νησιά μας και κοινές δράσεις με τη Συνομοσπονδία.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!