Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Ζορμπά με κλιμάκιο του ΕΛΓΑ για την καταγραφή των καταστροφών στις πυρόπληκτες περιοχές

Έκτακτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 31/07/2023 ύστερα από επικοινωνία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας Κωνσταντίνου Ζορμπά με τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. Ανδρέα Λυκουρέντζο στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, με κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν η καταγραφή και αποκατάσταση των καταστροφών σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο από τις.πυρκαγιές στις περιοχές της Βόρειας Κέρκυρας.

Το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ αποτελούνταν από τον κ. Παπαγιάννη Ιωάννη, Προϊστάμενο του ΕΛ.Γ.Α. και τον κ. Πιλιάκα Αντώνιο, Τμηματάρχη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις ζημιές που προκλήθηκαν αλλά και την αρωγή και τους τρόπους ενίσχυσης των πυρόπληκτων όπως οι Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις (ΚΟΕ).
Επιπλέον συζητήθηκαν προοπτικές συνεργασίας που στοχεύουν στην εξεύρεση βέλτιστων λύσεων για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν ολόκληρο τον πρωτογενή τομέα .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!