Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση μελών ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Πρόταση CulturePolis

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία CulturePolis, με έδρα την Κέρκυρα από το 2006, που εφέτος εορτάζει τα 15τα της γενέθλια, έχει την ευχαρίστηση να προσκαλέσει όλες τις εθελοντικές οργανώσεις, που δραστηριοποιούνται στην Κέρκυρα σε μια διαδικτυακή συνάντηση μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ με σκοπό να συζητήσουμε μια πρόταση μας στο πλαίσιο του προγράμματος ACTIVE CITIZENS FUNDΑνάπτυξη δικτύων μεταξύ οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών, European Economic Area (EEA) & Norway Grants Greece.

Η συγκεκριμένη πρότασή μας με προσωρινή ονομασία: «Εθελοντές της Κέρκυρας – Δικτυωθείτε», εστιάζει στην ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών και αφορά στην ανάπτυξη, δηλαδή την δημιουργία, την ενίσχυση και την βιωσιμότητα δικτύων συνεργασιών μεταξύ οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών (ΚτΠ). 

Η CulturePolis θα είναι ο επικεφαλής εταίρος του έργου επειδή είναι επιλέξιμος φορέας από το πρόγραμμα ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία από το 2006 με αναγνωρισμένη διαχειριστική επάρκεια μέσω πολυάριθμων έργων χρηματοδοτηθέντων από ευρωπαϊκά ή/και εθνικά προγράμματα.

Στην διαδικτυακή συνάντηση θα παρουσιαστεί με μεγαλύτερη λεπτομέρεια η συγκεκριμένη πρόταση και θα γίνει συζήτηση με τους εκπροσώπους των οργανώσεων για την συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη πρόταση.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη!

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Διαδικτυακή Συνάντηση

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 19:00

Διεύθυνση ΖΟΟΜ:

https://zoom.us/j/96648619465?pwd=L295ZjZhcnIyNjBzZ3dqNERLMm03dz09

Meeting ID: 966 4861 9465/Passcode: 021043

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!