Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Συνάντηση τομεαρχών κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Τα τρέχοντα θέματα της οικονομίας και του κλάδου των λογιστών – φοροτεχνικών συζήτησαν οι εκπρόσωποι της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με τους τομεάρχες οικονομικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο Γενικός Γραμματέας, Κώστας Παπαδημητρίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος, Αβραάμ Πανίδης, και το Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης, Μενέλαος Μαλτέζος, υποδέχτηκαν, στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, την Έφη Αχτσιόγλου, τον Τρύφωνα Αλεξιάδη, και την Κατερίνα Παπανάτσιου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα εξής θέματα:

Πρώτον, στην ακρίβεια και τα μέτρα, που πρέπει να ληφθούν για την ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Δεύτερον, στα ζητήματα που απασχολούν τους λογιστές – φοροτεχνικούς στην καθημερινότητά τους.

Τρίτον, στην ενεργή συμμετοχή του ΟΕΕ, ως θεσμοθετημένος οικονομικός σύμβουλος της Πολιτείας, στην κατάρτιση νομοσχεδίων.

Τέταρτον, στα οικονομικά μαθήματα, που λείπουν από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς και στην ενίσχυση της φορολογικής συνείδησης σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Οι εκπρόσωποι του ΟΕΕ έδωσαν φάκελο με τις προτάσεις του Επιμελητηρίου τόσο για τα ανωτέρω θέματα, όσο και για το σύνολο των ζητημάτων της οικονομίας.

Επιπλέον, οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκαν για τη σειρά εκδηλώσεων, που ξεκινά το ΟΕΕ σε όλη την Ελλάδα, για την ενημέρωση των μελών του και της αγοράς γύρω από τις δράσεις και τις ευκαιρίες του Ταμείου Ανάκαμψης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!