Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνέντευξη του Α. Τσουβέλα: ” Είμαι το κωμικό θύμα στις παραστάσεις μου”

Την Παρασκευή 5/5 τα “Best Of” στον Ορφέα, που βγήκε Sold out

 

Είναι ταλαντούχος (τι είδηση!), είναι αριθμομνήμων, είναι ταπεινός, είναι ευπροσάρμοστο, χωρίς ίχνος έπαρσης, χαμογελαστός, ευδιάθετος (γιατί έτσι πρέπει, όπως θα πει παρακάτω), απλός και είναι ο άνθρωπος της γειτονιάς, της διπλανής ή της από πάνω πόρτας. Του λένε τον πόνο τους, τον πραγματικό όμως, που κρύβει ο καθένας στη ζυγή του και είναι εκεί για τον καθένα, διαθέσιμος και με τάση εξυπηρέτησης και βοήθειας στο μέτρο του δυνατού.

Είναι ο stand up comedian και συνάδελφος δημοσιογράφος Αλέξανδρος Τσουβέλας και απαντά στα πάντα, μόνο για τους αναγνώστες του kerkyrasimera.gr.

Η αλήθεια είναι ότι απάντησε στα πάντα και ότι από πλευράς μας δεν κάναμε άλλες ερωτήσεις γιατί μας γονάτισε! Μιλάει πολύ, πάρα πολύ και αστειεύεται ακόμη περισσότερο!

Ο Τσούβι την Παρασκευή 5 Μαΐου θα βρίσκεται στην Κέρκυρα σε μια παράσταση που είναι σχεδόν sold out. Απολαύστε τον, και στη συνέντευξη και στην παράσταση!

Είσαι από τους πασίγνωστες επαγγελματίες του είδους σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Ναι έχω ήδη προγραμματίσει 28 παραστάσεις για το Εξωτερικό και την Αυστραλία για το 2024 από τον Φεβρουάριο και έπειτα.

Έχεις συνειδητοποιήσει την αναγνωρισιμότητά σου;

Τη ζω καθημερινά πλέον. Δε μπορώ να πάω κάπου και να μην μου ζητήσουν φωτογραφίες ή να με φωνάξουν στο δρόμο και να μιλήσουμε. Ανταποκρίνομαι με τη μέγιστη χαρά. Λόγω της κωμικής μου ιδιότητας έχουν μια οικειότητα, είμαι σε κάθε κινητό ανά πάσα στιγμή. Έχει δημιουργηθεί μια ωραία σύνδεση με τον κόσμο. 

Τι έχει αλλάξει;

Δεν έχει αλλάξει κάτι. Παραμένω όπως ήμουν. Πάω για μπάσκετ, τσακώνομαι κλπ. Έχει αλλάξει το πως με βλέπουν οι άλλοι, όχι το πως με βλέπω εγώ.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είχε πει ως είναι πολύ βαριά η ευθύνη που σηκώνει ο ίδιος και που διαμορφώνει ζωές μέσα από τα τραγούδια του και είχε χρειαστεί ψυχοθεραπεία. Συμβαίνει το ίδιο με εσένα;

Υπάρχει μια ευθύνη. Προσέχω την συμπεριφορά μου αλλά έτσι είμαι. Πάντα πρόσεχα γιατί κακά τα ψέματα, τρώω μια τυρόπιτα και μετά βλέπω αυτό να παίζει στα social. Καταλαβαίνω ότι δε μπορώ να κάνω πράγματα 100% αλλά επειδή είναι κωμικό το στοιχείο, το διαχειρίζομαι. 

Ο Τσούβι στα γραφεία της εφημερίδας “Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ”

Επικοινωνεί προσωπικά ο κόσμος μαζί σου;

Ναι βέβαια. Άνθρωποι με προβλήματα ψυχολογικά, καρκινοπαθείς, πολλά τα προσωπικά μηνύματα. Μια φορά, μια κοπέλα μου άφησε ένα μήνυμα σε μια παράσταση για το πόσο την βοηθούν τα βίντεο μου, στην κατάθλιψη που αντιμετωπίζει. Ήθελε να το κάνω στόρι και της είπα να κρύψω το όνομα της για να μη θεωρηθεί κάποιος ότι εκμεταλλεύομαι την συναισθηματική ευαλωτότητα του καθενός και ή ίδια μου είπε  σε παρακαλώ κάντε το επώνυμα. Μετά από αυτό, δέχθηκα 500 αντίστοιχα μηνύματα που ήθελαν να εκφραστούν. Σκέψου πόσοι είναι που δεν εκφράζονται κιόλας. Αυτό μου δίνει μια ευθύνη την οποία κουβαλάω αλλά δε μου δίνει βάρος, αντιθέτως, νιώθω απόλυτα χρήσιμος. Δε σου λέω ότι ανακάλυψα το φάρμακο για ασθένειες, αλλά νιώθω ότι κάτι ίσως κάνω καλά.

Πέραν της ραδιοφωνικής σου εκπομπής, η τηλεοπτική σου εμφάνιση κάνοντας το ταξί, βοήθησε στην καριέρα σου ή η επιτυχία σου η σημερινή προϋπήρχε;

Υπήρχε απο πριν αλλά για να είμαι ειλικρινής, αυτό μίλησε σε κοινά μεγαλύτερων ηλικιών. Αυτοί ήρθαν στις παραστάσεις που ίσως έως τότε δεν είχαν έρθει. Ήδη δηλαδή έρχονται από 15 έως 85.

Ο καθένας με έχει δει μέσα από τους χαρακτήρες που έχω δημιουργήσει. Αυτή η ηλικιακή ποικιλία που προέρχεται το κοινό, μου δίνει χαρά γιατί αφορά σε όλους και όχι μόνο στα νέα παιδιά λόγω διαδικτύου.

Όταν γράφεις μια παράσταση..

Δε γράφω παράσταση, γράφω μόνο λέξεις

Έχει στο νου σου που απευθύνεσαι; Ποια κοινωνικά χαρακτηριστικά θέλεις να θίξεις, αυτό που θα πεις που ακριβώς “κουμπώνει”;

Βλέπω το κοινό μου. Δε μπορείς να μιλήσεις για τα κουλά του ίντερνετ στην Κοζάνη όταν από κάτω είναι 60χρονοι και όχι νέοι. Πρέπει να προσαρμόζεις το κείμενό σου ανάλογα με το κοινό. Θέλω να πιστεύω ότι η κωμωδία μου απευθύνεται σε όλους γι αυτό έρχονται και μεγαλύτερες ηλικίες. Εμένα το stand up comedy έχει να κάνει με το τότε και με το τώρα. Χτυπάει στη νοσταλγία  αλλά και η σύγκριση η κωμική είναι αυτό που με ενδιαφέρει. Είναι από την παρατήρηση της καθημερινότητας.

Την ίδια παράσταση που θα δώσεις στη Κοζάνη, αύριο μπορείς να τη δώσεις και στην Κέρκυρα. Θα είναι διαφοροποιημένη;

Αν το κοινό αντέχει κάτι πιό σόκιν, μπορεί να προσαρμόσω κάποια πράγματα διαφορετικά.

Πως το ξέρεις αυτό πριν την παράσταση;

Δεν το κάνω πριν ξεκινήσω. Βλέπω πως αντιδρά το κοινό σε κάθε αστείο, σε κάθε λέξη. Όταν νιώθω παραπάνω γέλια και γιγαντώνεται, είναι μια λεπτή γραμμή που εγώ καταλαβαίνω. Ότι εδώ μας παίρνει και για το παραπάνω. Θα το αλλάξω πάνω στη σκηνή. Αν δω ότι στις πρώτες θέσεις ότι είναι παιδάκια 14 ετών ή 15, τα πιο πολλά σόκιν δε θα τα πω ή θα χαμηλώσω φωνή και θα πω “μην ακούτε τώρα εσείς, αυτό αφορά τους παραπίσω”… Δεν έχω μια μόνιμη βάση στα κείμενα.

Γι’ αυτό δεν κάνεις κείμενο;

Κοιτά εγώ μιμούμαι, κάνω φωνές, κάνω ήχους (τους κάνει την ώρα που μιλάμε) κάνω εφέ. Δε μπορώ να γράψω, “τώρα θα κάνω τον ήχο πόρτας” (κάνέι τον ήχο κατά τη συνέντευξη).

Γράφω λέξεις τύπου, χωριό, τάδε κατάσταση, όχι πως θα το πω. Έχω και story telling από τη μάνα μου και τον πατέρα μου στην παράσταση. 

Λες ότι πρόκειται για προσωπική σου ιστορία;

Πάντα  το λέω. Είμαι υποχρεωμένος απέναντι στον εαυτό μου να πω ότι η ιστορία είναι των γονιών μου. Γιατί κάποιος  δέχεται μια ιστορία χιουμοριστική όταν αφορά σε εσένα. Αν πεις ότι αφορά κάποιον άλλον δεν το δέχεται το ίδιο, μπορεί να νομίζει πως κοροϊδεύω κάποιον άλλον. Εγώ είμαι το κωμικό θύμα σε μια σκηνή. Έτσι δέχεται  το κοινό παραπάνω πράγματα. 

Πόση προετοιμασία χρειάζεσαι για κάθε παράσταση;

Δεν προετοιμάζομαι ιδιαίτερα αλλά δεν έχω και προσωπική ζωή τύπου, πάω για καφέ και μετά πάω για παράσταση. Ποτέ. ‘Η πάω να δω έναν φίλο και μετά για παράσταση.

Δεν έχεις φίλους;

Εκτός από αυτό, δε μου μιλάνε πια (γέλια). Είμαι σε μια φλατ ξενέρωτη φάση όπου κάθομαι, πίνω έναν καφέ, σιχαίνομαι τον εαυτό μου καμιά φορά, κοιτάω το ταβάνι, μπορεί να τσακωθώ με τη μάνα μου για τα φασολάκια αν τα έφερε από το χωριό κλπ.

Δε θα ξεχάσω στο θέατρο, είχα 4.600 εισιτήρια…

Είσαι αριθμομνήμων;

Ναι πάρα πολύ. Θυμάμαι iban απεξω, μόνο τον αριθμό της διεύθυνσης του kerkyrasimera δεν θυμόμουν (γελάμε).

Και τσακωνόμουν λοιπόν,  με τη μάνα μου για τα φασολάκια και έπαιζε η εισαγωγή του τραγουδιού. Ρε μάνα τα φασολάκια που τα έβαλες, κλείνω το τηλ και βγαίνω στη σκηνή κλείνοντας πάνω στη σκηνή το τηλ με τόσες χιλιάδες κόσμο από κάτω να ακούει τη συνομιλία. Τότε ήταν που κατηγορήθηκα για τη διασπορά του ιού στη Θεσσαλονίκη. Έβλεπα τόν εαυτό μου σε μεσημεριανάδικα κλπ. Με βάσει τη ποσόστωση βέβαια για τα θέατρα τότε, ήταν κάτι που επιτρεπόταν. 

Πόσες παραστάσεις δίνεις στο χρόνο;

Αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός στον ΟΡΦΕΑ είναι πιθανόν να δώσουμε και δεύτερη γιατί ήδη έχουμε δώσει τα μισά από όσα χωράει για τις 5 Μαΐου (σ.σ. η συνέντευξη έγινε πριν δέκα ημέρες). Δίνουμε και διπλές στην ίδια μέρα. Φέτος, ήδη τρεις μήνες έχουμε δώσει 55 παραστάσεις και συνεχώς προκύπτουν αιτήματα, δήμοι, φεστιβάλ και προσπαθώ να τα χωρέσω όλα γιατί έχω και τον ΣΠΟΡ ΦΜ το πρωί. Παρασκευή παίρνω αυτοκίνητο, πάω στις πόλεις, επιστρέφω Δευτέρα πρωί. 

Μόνος σου;

Με την NG.ART τη παραγωγή, είμαστε ένα group τριών ή τεσσάρων ατόμων ανάλογα, ηχολήπτη (ροή παράστασης), ένας συνεργάτης για τα εισιτήρια γιατί είναι δική μας παραγωγή, κλπ.

Έχει μουσική η παράσταση;

Όχι δεν έχει μουσικά στοιχεία, αν μου τη δώσει, γιατί κάνω και διαδραστικά, μπορεί να προκύψει. Πρέπει να είναι αλέρτ οι άνθρωποι.

Σε σχέση με τον κόσμο, θεωρείς ότι αυτό που μόλις είπες μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγοντας για την προσέλευση; Φοβούμενος κάποιος δηλαδή ότι θα αναγκαστεί να σηκωθεί ή θα σχολιαστεί από εσένα στο πλαίσιο της κωμικής παράστασης πάντα, παρά τη θέληση του;

Δεν ασχολούμαι πια στο BEST OF. Μπορεί να τον ρωτήσω από ποιο χωριό είαι αλλά δεν θα τον κάνω να αισθανθεί άσχημα ή να φοβηθεί ότι θα του πω κάτι δημόσια. Παλαιότερα το έκανα. Τώρα τα κάνω όλα εγώ. Δε σηκώνω ποτέ κάποιον όρθιο αν δε θέλει. Μόνο το ζητάω λέγοντας “ποιος θέλει” και πάντα υπάρχουν πρόθυμοι.

Δεν προσβάλεις δηλαδή;

Όχι.  

Υπάρχει αυτή η εντύπωση για τέτοιου είδους παραστάσεις.

Όχι έχει περάσει αυτή η λογική.

Μα συνέβαινε ή και συμβαίνει

Ναι συνέβαινε και συμβαίνει στο εξωτερικό που υπάρχουν παραστάσεις μεγάλων κωμικών που στηρίζονται στο κοινό αλλά ξέρεις ότι θα πας εκεί και θα γίνει χαμός.

Εδώ είναι σε πρώιμο στάδιο.

Είστε πολλοί του είδους;

Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που κάνουν stand up. Υπάρχουν και τα open mind, καταστήματα bar theatre στην Αθήνα που λέει θα κάνουμε το open mic. Ένα παιδί που θέλει να δοκιμάσει, δηλώνει συμμετοχή, του δίνει το μικρόφωνο, φέρνει τη παρέα του και αρχίζει  γιατί όλα είναι θέμα τριβής. Δε μπορείς να κάνεις αυτό αν δεν το κάνεις δημόσια. 

Η παράσταση στην Κέρκυρα

Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι. Πέρσι ήταν η πρώτη φορά και το γεμίσαμε, 800 εισιτήρια. Και έως τώρα πάμε καλά και πιστεύω έως 5 Μαΐου θα γεμίσει.

Πως θεωρείς ότι είναι το κοινό της Κέρκυρας; Η Σοφία Μουτίδου είχε πει πως ήταν δύσκολο το κοινό της Κέρκυρας, αν και οι συνθήκες υπό τις οποίες έδωσε παράσταση ήταν δύσκολες (ΚΓΣ, καλοκαίρι, φωνές, μποτιλιαρίσματα στο δρόμο, ανοιχτός χώρος κλπ).

Μπορεί να υπάρχουν παραστάσεις που τραυματίζουν. Μου έχει συμβεί δυσκολία συνθηκών σε διάφορα μέρη. Να νομίζω πως ήταν δύσκολο το κοινό αλλά να ήταν οι συνθήκες δύσκολες. Για να μπορέσει να ανθίσει πρέπει να υπάρχει η δέουσα προσοχή, να υπάρχει μια θεατρικότητα να μπορέσεις να περάσεις τα αστεία σου  απερίσπαστος, κλπ.  Εγώ δεν αντιμετώπισα δυσκολία στο κοινό της Κέρκυρας αλλά μπορεί να συμβεί αυτό. 

Έχεις δώσει αποτυχημένη παράσταση κατα την εκτίμηση σου;

Ναι αμέ. Δεν το κατάλαβε ο κόσμος, ο οποίος γέλασε πολύ. Εγώ όμως μέσα μου δεν ήμουν ευχαριστημένος. Κάτι δε μου πήγαινε καλά, δεν πάταγα καλά τα πόδια μου. Πρέπει να είσαι σε καλή φυσική κατάσταση, τρέχω πέρα δώθε, πίνω τρία μπουκαλάκια νερό, έχω πετσέτα που σκουπίζομαι. Τη γεμίζω τη σκηνή. Μετά τη παράσταση, πεινάω διψάω, είμαι ρημάδι, άδειος. Πρέπει να είμαι σε καλή ψυχολογία, πρέπει να είμαι καλά.

Καλή ψυχολογία δεν μπορείς να έχεις 7 στα 7.

Είμαι υποχρεωμένος όμως και πρέπει να παλεύω να συμβαίνει αυτό. Αν κάποιος με βλέπει πρώτη φορά και είμαι κακός, θα είμαι κακός γι’ αυτόν. Δεν υπάρχει παλαιότητα. Όταν πληρώνει κάποιος  για να σε δει, πρέπει να δίνεις το 100%. Βλέπω κάποιους που λένε γεμίσαμε το θέατρο δωρεάν. Αν πληρώνει όμως 15 ευρώ, σε επιλέγει και ανεβάζει την ευθύνη.

Έχουν υπάρξει άνθρωποι που σε βοήθησαν;

Σίγουρα ο Κώστας και ο Θανάσης Παπαγεωργίου όταν ξεκινήσαμε μαζί το stand up ήταν δυο άνθρωποι που με στήριξαν γιατί μου έδωσαν το βήμα, που ήθελαν ένα τρίτο πρόσωπο…. Γελάει. Ακούστηκε σαν σειρά του Αλφα. “Το τρίτο προσωπο, ο Αλφα παρουσιάζει (με μπάσα φωνή)”. Και φυσικά η καλή επιλογή στους συνεργάτες. Η NG ART  και ο Νίκος Γεωργιάδης που συνεργάζομαι πέντε χρόνια τώρα, είναι μια καλή επιλογή. Αυτό βοηθάει στο να συνεννοούμαστε γρήγορα για τα θέλω τα δικά μου και να προχωράμε στο επόμενο project. 

Πώς αντιμετώπισες το lockdown;

Εγώ δούλευα. Έχω και δημοσιογραφική ιδιότητα, είμαι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Έχω 6.000 δημοσιογραφικά ένσημα από το ραδιόφωνο. Οπότε καταλαβαίνεις ότι έκανα εκπομπή στο ραδιόφωνο, έβγαινα από το σπίτι λόγω δουλειάς, οπότε το βίωσα ομαλά. 

Δεν έκανες παραστάσεις όμως

Οι παραστάσεις έγιναν μετά με μάσκα, ήταν όλοι σα πάπιες. Δεν το χαρήκαμε. Αυτό είναι το διάστημα που χαιρόμαστε τα λάιβ, ο κόσμος δε φοράει μάσκες, δεν εγκλωβίζεται, γελάει, τους ακούμε, δεν υπάρχει φόβος. Τότε έβηχε ένας και έκαναν όλοι άκρη.

Έχεις στερέψει ποτέ; Από που εμπνέεσαι; 

Φυσικά στερεύεις και βάζεις ερωτήματα στον εαυτό σου αλλά δεν υπάρχει διαφορετικός δρόμος. Όλοι το κάνουμε, αν αξίζει το κόπο, μήπως κάνω κάτι λάθος… Η αμφιβολία που βάζεις στον εαυτό σου είναι κινητήριος δύναμη για αργότερα. Απλά εγώ εμπνέομαι από την καθημερινότητα,

Έβλεπα τώρα στο δρόμο έναν, που έκανε κόλπα με κάτι μπουκάλια. Όλοι κοιτούσαν αυτόν, εγώ έβλεπα έναν μπάρμπα από πίσω που έβριζε δυσανασχετούσε κλπ. 

Θα το εντάξεις;

Εντάξει θα το εντάξω.

Σατιρίζεις υπαρκτά πρόσωπα;

Είναι κάτι που αποφεύγω, το βαριέμαι πολύ. Σατιρίζω εμένα, την οικογένεια μου, ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Πολλές φορές τα υπαρκτά διάσημα πρόσωπα ζουν μια παράλληλη ζωή. Άλλη στο γυαλί άλλη στη καθημερινότητα. Ενώ εγώ δεν νιώθω έτσι.

Για παράδειγμα, είμαι στα ΤΕΙ Ηρακλείου, έχω μια παράσταση, έχω κόψει 1500 εισιτήρια, και έρχεται ένας, να ομού κάνει κάτι ερωτήσεις, είναι καλά εδώ που καθόμαστε; Λέω ναι γιατί; Λέει μήπως δεν αισθανόμουν εγώ καλά, γιατί κάποιος του είχε κάνει παρατηρήσεις. Μετά ένας άλλος μου λέει μωρέ δεν έχω κάτι να σου δώσω μόνο σουβλάκια. Του λέω είσαι καλά; Φέρε μου τέσσερα καλαμάκια λίγο ψωμάκι και ένα αναψυκτικό και είμαι Θεός. Εγώ είμαι πανηγυρτζής κανονικός. Οπότε επειδή άλλοι έχουν απαιτήσεις νομίζουν πως όλοι είναι έτσι. Δεν είναι όλοι έτσι.

Η βωμολοχία είναι στοιχείο των παραστάσεων;

Δεν βρίζω εγώ, βρίζουν οι χαρακτήρες μου καμιά φορά.

Τους οποίους έχεις δημιουργήσει

Ναι, όταν όμως  βλέπεις στο δρόμο να τσακώνεται κάποιος με έναν άλλον κι είναι στο όριο, δε θα πει “άντε βρε παλιό γύναιο, παλιότόμαρο κλπ”. Εκεί η οργή φέρνει αυτούς τους χαρακτήρες. Αλλά δεν είναι η βάση αυτή. Έχω κάνει παράσταση clean, χωρίς έναν “μαλάκα”. 

Είχε επιτυχία;

Ναι γέλασαν πολλοί αλλά οι μεγαλύτεροι το αποζητούσαν, ωστόσο ήταν παράσταση για 15χρονα οπότε δεν το επέλεξα.

Έχεις βρεθεί ποτέ στα Δικαστήρια επειδή κάποιος ενοχλήθηκε από τη σάτιρα σου;

Όχι δεν έχει συμβεί ποτέ αλλά προφανώς μπορεί και να συμβεί. Γενικά λύνω τις διαφορές μου πριν τα δικαστήρια. Αν και υπάρχουν και οι δικομανείς οι οποίοι γιγαντώνονται μέσω τέτοιας διαδικασίας. Αλλά όχι, πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι καλό να τα βρίσκουν μόνοι τους, να λύνουν τις διαφορές τους.

Έχει η σάτιρα όρια;

Το όριο στη σάτιρα το βάζει ο κόσμος. Αν κάνεις ένα σατιρικό αστείο το οποίο έχει ξεφύγει από τα όρια και σε απέρριψε, σημαίνει ότι το όριο το έβαλε ο κόσμος. Αν δεν έχεις να φας μεθαύριο και κάνεις παραστάσεις με 5 άτομα, πάει να πει ότι πέρασες τα όρια και αν ζεις από αυτό, πρέπει να βρεις έναν τρόπο να το μαζέψεις. Μπορείς να πεις ένα αστείο που να ενοχλήσει και το επόμενο αστείο σου να μαζέψει το προηγούμενο.

Πόσους χαρακτήρες έχεις δημιουργήσει;

Έχω 8 με 10 χαρακτήρες. Οι 5 με 6 “εμφανίζονται” σε κάθε παράσταση μέσω ατάκας. 

Θα δημιουργήσεις κι άλλους;

Αν νιώσω την ανάγκη να δημιουργηθεί, μαζί με το συνεργάτη μου τον Δημήτρη Πιτουρά, θα το κάνουμε. Πολλές φορές οι χαρακτήρες δημιουργούνται από έναν άλλον χαρακτήρα. Εκεί βλέπουμε τα σχόλια και δημιουργείται ο χαρακτήρας.

Πόσες δουλειές κάνεις;

BWIN SPORTFM το πρωί, cosmote tv πέντε χρόνια τηλεοπτική εκπομπή, παραστάσεις, τώρα έρχεται και μια ακόμη συνεργασία σε άλλο ραδιόφωνο του ομίλου ΣΚΑΙ που θα είμαι του χρόνου, το ινσταγκραμ και τα βίντεο, η NOVIBET στο YouTube, το site που το τρέχω με έναν συνεργάτη μου, που είναι επίσης πολύ δουλειά. Γενικά ο χρόνος μου έχει να κάνει με την εργασία.

Φέτος έκανες Πάσχα στην Κέρκυρα. Έχεις ξανακάνει;

Έχω ξανακάνει πολλά χρόνια. Η σύντροφος μου είναι από εδώ. Εγώ λατρεύω όλο αυτόν τον κόσμο. Εσείς καταλαβαίνω ότι κουράζεστε με τόσο κόσμο, είναι λογικό. Αλλά είναι μαγικό. Όποιος δεν το ζήσει δε καταλαβαίνει τη μαγεία.  Υπάρχει μια μεγάλη θλίψη γενικά. Εδώ υπάρχει κατάνυξη αλλά μετά υπάρχει έντονη χαρά και κάνει την ανατροπή. Εδώ είναι όντως Ανάσταση μετά.

Τι σχέδια έχεις για το άμεσο μέλλον;

Έχουμε στα σκαριά κάτι κινηματογραφικό, θα στα πω όταν είναι απτό περισσότερο και εννοείται οι επόμενες παραστάσεις, η περιοδεία του Εξωτερικού του χρόνου. Τα best of. Με εμπλουτισμένα στοιχεία για τους Έλληνες του Εξωτερικού που με τίμησαν. Πέρσι σε όλη τη Γερμανία, Ολλανδία, Βρυξέλλες, Ζυρίχη, Στοκχόλμη, Λουξεμβούργο, ήταν όλα κατάμεστα. Ήταν ασύλληπτη η αγάπη του κόσμου. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ήταν μαγεία.

Η παράσταση 5 Μαΐου στην Κέρκυρα

Θα έρθω εκείνη την ημέρα, Δεν κάνω πρόβες μόνο ένα voice test. Πολές φορές κάνεις σχέδια και αυτά γίνονται κινούμενα σχέδια (γέλια).

Εύχομαι στους αναγνώστες του kerkyrasimera να απολαύσουν τη κουβέντα μας.

Info Παράστασης

Κέρκυρα 5 Μαΐου στον κινηματογράφο Ορφέα

Ώρα: 21:30

Προσέλευση: 20:30

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!