Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Συναγερμός στην Πρέβεζα από κρούσματα σε έξι μαθητές

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην Πρέβεζα καθώς έχουν επιβεβαιωθεί θετικά κρούσματα μεταξύ μαθητών του ίδιου σχολείου. Πρόκειται για μονάδα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπου ήδη στην ίδια τάξη έχουν βρεθεί έξι θετικοί μαθητές. Από το πρωί της Κυριακής κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ κάνουν rapid test με την προσέλευση μαθητών και γονιών να είναι πολύ μεγάλη. Το χώρο επισκέφθηκε νωρίτερα ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου ο οποίος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών. Η Πρέβεζα είχε καταφέρει μέχρι τώρα να κρατήσει πολύ χαμηλά τους επιδημιολογικούς δείκτες. Τα ημερήσια κρούσματα ήταν ελάχιστα και σταθερά σε μονοψήφιο αριθμό. «Μία αστοχία αρκεί για να τιναχθούν όλα στον αέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Epiruspost ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου συμπληρώνοντας πως η κατάσταση στην περιοχή μπορεί να εξελιχθεί σε μία υγειονομική βόμβα.

Ο κ. Ιωάννου απηύθυνε έκκληση στους πολίτες για αυστηρή τήρηση των μέτρων υπογραμμίζοντας πως και η παραμικρή χαλαρότητα μπορεί να έχει μεγάλες συνέπειες.

 

Πηγή: epiruspost.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!