Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Κ. Δήμου για κανονισμούς Καθαριότητας & Απορριμμάτων, Πρασίνου και Παλιάς Πόλης

Συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαΐου η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στην αίθουσα στο Μόνο Ρεπό στις 18:30 με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη. Στην περίπτωση μη απαρτίας, η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 και ώρα 18.30 στην ίδια Αίθουσα.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. Γνωμοδότηση επί του Δημοτικού Κανονισμού Πρασίνου.
  2. Γνωμοδότηση επί του Δημοτικού Κανονισμού Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων.
  3. Γνωμοδότηση επί του Κανονισμού λειτουργίας της Παλαιάς Πόλης.

Συμμορφούμενοι με την υπ’ αριθμόν Δ1α/ΓΠ. οικ. 23983 (ΦΕΚ 2137/τ. Β’/30.4.2022) Απόφαση, οι προσερχόμενοι θα επιδεικνύουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά (εμβολιασμού ή νόσησης) κατά την είσοδό τους στην Αίθουσα «ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ» (Παλαιόπολη Μον-Ρεπό).

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης

Δημήτριος Γ. Μεταλληνός

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!