Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για δυο υποθέσεις απάτης στη Ζάκυνθο

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, δύο διαφορετικές περιπτώσεις απάτης και σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικών καταγγελιών, ταυτοποιήθηκε η –κατά περίπτωση-  εμπλοκή των δύο γυναικών σε δύο υποθέσεις απατών, στις οποίες, έχοντας αρχικά αναρτήσει αγγελίες στο διαδίκτυο, που αφορούσαν την πώληση ηλεκτρικού εργαλείου και κατοικίδιου ζώου, αντίστοιχα, κατάφεραν να αποσπάσουν, από ανυποψίαστους πολίτες-υποψήφιους αγοραστές, στην πρώτη περίπτωση, την 04.06.2021, το χρηματικό  ποσό των 240 ευρώ και στη δεύτερη, την 14.10.2022, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, χωρίς να ολοκληρώσουν τις συμφωνημένες αγοραπωλησίες.     

Οι  δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των εμπλεκομένων –κατά περίπτωση- θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

 

Συμβουλές σχετικά με την αποφυγή περιστατικών απατών μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) στην ενότητα Οδηγός του Πολίτη.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!