Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Συνεχίζουν τα ραντεβού για το κοινό στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Παρατείνεται, μέχρι νεώτερης απόφασης, η πλήρηςαναστολή εξυπηρέτησης του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, σύμφωνα με απόφαση του Συντονιστή της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι. Νικολάου Παπαθεοδώρου .

          Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατόπιν προηγουμένης συνεννόησης, προκειμένου να σταθμίζεται η αναγκαιότητα της αυτοπρόσωπης παρουσίας του πολίτη για τη διεκπεραίωση της υποθέσεως που τον αφορά καθώς και η στάθμιση του επείγοντος του θέματος. Οι υπηρεσίες θα λαμβάνουν τα αιτήματα των συναλλασσομένων μέσω αλληλογραφίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ο συναλλασσόμενος θα αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας του (e-mail και τηλέφωνο). Εάν η διεκπεραίωση της υποθέσεως του ενδιαφερόμενου δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με την ανωτέρω διαδικασία και κρίνεται από την υπηρεσία απολύτως αναγκαία η αυτοπρόσωπη παρουσία του πολίτη, τότε η προσέλευση αυτού στις υπηρεσίες θα πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης, αναλόγως της στάθμισης του επείγοντος του θέματος. Η επικοινωνία για τον καθορισμό της ημερομηνίας προσέλευσης του συναλλασσόμενου στην υπηρεσία θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας, όπως είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα (http://www.apd-depin.gov.gr).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!