Quantcast
-advert-

ΣΥΝ.ΚΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χανιά, 8 Φεβρουαρίου 2021

Τα ΣΥΝ.ΚΑ αριβάρουν στην Κέρκυρα και το γιορτάζουν με προσφορές, δώρα και δωροεπιταγές!

Η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ μεγαλώνει, ενισχύοντας το δίκτυό της με 18 καταστήματα στην Κέρκυρα και το γιορτάζει με δώρα, προσφορές και 3.000 δωροεπιταγές των 6€, από 8.2 έως 9.3!
Οι βασικές αρχές της φιλοσοφίας των σούπερ μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ είναι η ΣΥΝύπαρξη μέσω της στήριξης των τοπικών παραγωγών, η ΣΥΝεισφορά στο κοινωνικό σύνολο και η ΣΥΝέπεια προς τον κόσμο που τα επιλέγει.
Έτσι, με την άφιξη των ΣΥΝ.ΚΑ στην Κέρκυρα, ξεκινά μια νέα σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης, που συνεχίζει επάξια τη σχέση των καταναλωτών με την αλυσίδα Δήμητρα Μarkato.
Το πρώτο ανακαινισμένο κατάστημα ΣΥΝ.ΚΑ στην Κέρκυρα ανοίγει τις πόρτες του στην Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη 23, στο Σαρόκο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!