Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σύλλογος Γαρίτσας: “Ο εργολάβος έχει την ευθύνη του κλαδέματος των ευκαλύπτων”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Γαρίτσας “Το Άλσος”  για την πτώση Κλώνου Ευκαλύπτου σε ταβέρνα στο Άλσος Ανεμόμυλου.

Η ανακοίνωση:

Σήμερα, ένας κλώνος ευκαλύπτου προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο κατάστημα από την κακοκαιρία  “ Daniel “. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι στον χώρο του Άλσους της Γαρίτσας, όλοι οι ευκάλυπτοι έχουν υποστεί χαμηλώσεις στο ύψος τους ( κλάδεμα ), προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά. Ωστόσο, στον χώρο του Άλσους του Ανεμομύλου, δεν έχει πραγματοποιηθεί το απαραίτητο κλάδεμα και χαμήλωμα ύψους.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η ευθύνη για το παραπάνω περιστατικό ανήκει στον εργολάβο που είχε αναλάβει τη συντήρηση και το κλάδεμα των δέντρων.

Ο εργολάβος επίσης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του χώρου.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν επανειλημμένα προειδοποιήσει για το ύψος των ευκαλύπτων , και η αντίδραση τους ήταν μόνον για το ξερίζωμα 192 δένδρων  και όχι για το κλάδεμα.”

 

 

Με εκτίμηση,

Σύλλογος Άλσους Γαρίτσας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!