Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Σ. Σουέρεφ προς ΔΟΠΑΠ: «Αφήσατε εκτεθειμένη την χορωδία – Αλήθεια ηθική δεν υπάρχει;»

Σε καταγγελία προχώρησε ο χορωδός της Δημοτικής χορωδίας Κέρκυρας”San Giacomo” Σπύρος Σουέρεφ, όσον αφορά τον ΔΟΠΑΠ, καθώς όπως υποστηρίζει, ενώ γνώριζαν ότι η χορωδία θα συμμετείχε σε φεστιβάλ στην Λαμία δεν φρόντισαν να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την μίσθωση λεωφορείου που θα οδηγούσε τους χορωδούς εκεί.

Συγκεκριμένα με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Σουέρεφ τονίζει τα εξης: « σήμερα η Χωροδια μας ήταν να αναχωρήσει για Λαμία  μετά από πρόσκληση της Ένωσης Επτανησίων Φθιώτιδας προκειμένου να λάβει μέρος στο 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ.Χθες το μεσημέρι στις 3 ενημερωθήκαμε(όχι από τον ΔΟΠΑΠ ώς όφειλε)αλλά από Τουριστικό Γραφείο το οποίο συνεργάζεται ο ΔΟΠΑΠ ότι δεν υπάρχει για την Χορωδία μας έγκριση για πούλμαν. Το αίτημα από τον Σύλλογο της Φθιώτιδας για την συμμετοχή της Χορωδίας μας στο Φεστιβάλ έγινε τον Ιανουάριο. Η Χορωδία μας τον Σεπτέμβρη έκανε το αίτημα για το πούλμαν. Στίς 9  Νοέμβρη έκανε άλλο έγγραφο για υπενθύμιση.Εδώ και 10 μέρες με καθημερινές ενοχλήσεις μας διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλήθεια ηθική δεν υπάρχει; Αλήθεια εάν υπήρχε πρόβλημα δεν θα έπρεπε να μας ενημερώσετε εσείς οι ίδιοι και όχι να το μαθαίνουμε από τα Τουριστικά Γραφεία; Ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας λέει ότι μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες έπρεπε να μας είχατε απαντήσει.Δέν το κάνατε. Ελπίζω να απαντήσετε στον Εισαγγελέα την επόμενη εβδομάδα. Και κάποιοι που πιστεύουν ότι τώρα δέν έχουν ευθύνη θα τους υπενθυμίσω ότι πριν 20 μέρες είχαν. Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας το Δ.Σ.του ΔΟΠΑΠ δεν έχει αλλάξει ακόμα».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!